Primele cinci luni ale noului an sunt aglomerate pentru nativii Vărsător , care trebuie să facă mai multe drumuri și să gestioneze diferite proiecte în același timp. Se vor descurca însă excelent, deoarece au calitățile necesare pentru a rezolva problemele. Și, datorită ritmului bun în care muncesc, vor fi răsplătiți pe măsură.

Apoi, începând cu a doua parte a lunii mai, Vărsătorii vor avea parte de mai multe momente de relaxare și vor petrece mai mult timp alături de cei pe care îi iubesc. Un concediu e binevenit chiar în prima parte a verii și nici nu contează prea mult unde îl petrec, dacă alături de ei se află cei dragi.

Ieșirea lui Saturn din semnul Vărsătorului, pe 7 martie, este o veste excelentă pentru nativi. Vor scăpa de o senzație de presiune, de neîmplinire care e posibil să îi fi bântuit vreme de câțiva ani. Acum, Vărsătorul își regăsește libertatea și originalitatea și e din nou gata să ia pe toată lumea prin surprindere.

Sfatul pentru 2023 este să faceți lucrurile în felul propriu, așa cum vă spun intuiția și spiritul inventiv cu care sunteți înzestrat. În acest fel, veți reuși să vă bucurați atât de realizările dorite, cât și de o senzație sporită de libertate, atât de importantă pentru această zodie.