Intrarea lui Saturn în Pești, pe 7 martie 2023, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente astrale din 2023 și nu numai. Într-adevăr, planeta organizării și a disciplinei va tranzita zodia Pești timp de aproape 3 ani, până în februarie 2026.

Iată cum va fi influențată fiecare din cele 12 zodii, în acest îndelungat interval de timp!

Berbec – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

Nu sunt 3 ani tocmai ușori pentru Berbec, care își pierde din entuziasm și din obiceiul de a acționa fără a sta prea mult pe gânduri. Nativii vor fi siliți de împrejurări să își pregătească mai atent acțiunile și să nu vorbească înainte de a se gândi la efectele vorbelor rostite.

De asemenea, Berbecii vor învăța să fie mai blânzi și mai înțelegători atunci când judecă alte persoane, deoarece de același tratament le-ar plăcea și lor să beneficieze. Dezvoltarea acestei abilități îi va ajuta mult, pe plan relațional.

Relațiile cu prietenii vechi cunosc momente mai bune decât în trecut și, în plus, e de așteptat ca în viața lor să apară și oameni noi, cât se poate de plăcuți.

Berbecul, războinicul zodiacului – autoportretul zodiei 

Taur – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

Taurul devine, tot mai mult, un reper pentru prieteni și chiar pentru simpli amici și cunoștințe. Conservatori din fire și greu de impresionat de inițiative spectaculoase, vor fi apreciați tocmai pentru constanța de care dau dovadă, pentru capacitatea de a nu-și schimba părerile de pe o zi pe alta.

Următorii 3 ani vor aduce noi prieteni în viața nativilor Taur. Va fi vorba despre oameni maturi, experimentați, capabili să dea sfaturi foarte utile. Efectele pozitive ale acestor sfaturi vor deveni vizibile îndeosebi pe plan profesional.

Taurul, mâncăciosul zodiacului – autoportretul zodiei 

Gemeni – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

Gemenii trebuie să organizeze mai bine la serviciu, chiar dacă asta nu le stă în fire. Cei care vor reuși să se disciplineze vor înregistra mari progrese pe plan profesional. Ceilalți vor avea de suferit și, în cele din urmă, vor fi la rândul lor nevoiți să devină mai ordonați.

De asemenea, Gemenii devin mai atenți la modul în care pot folosi imaginea proprie pentru a obține ceea ce își doresc.

Gemenii, spiridușii zodiacului – autoportretul zodiei 

Rac – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

O veste bună constă în faptul că nativii Rac scapă de multe dintre problemele financiare cu care s-au confruntat în ultimii ani. Viața intimă reprezintă un alt domeniu care va cunoaște îmbunătățiri semnificative.

Pe de altă parte, Racii vor avea frecvent senzația că sunt depășiți de evenimente și că nu mai înțeleg cum se cuvine lumea din jur. Trebuie să se pună la curent cu tot ceea ce e nou, începând cu tehnologia și continuând cu schimbările care au loc în societate. E necesar în special un plus de toleranță.

Racul, familistul zodiacului – autoportretul zodiei 

Leu – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

Nativii Leu reușesc să depășească problemele relaționale cu care s-au confruntat până acum. Partenerii lor au parte de succese importante, de care se vor bucura împreună.

În schimb, Leilor nu le va fi tocmai ușor pe plan financiar. A trecut vremea în care puteau să își cheltuiască banii neglijent. Dimpotrivă, acum vor fi nevoiți ca, pentru a se bucura de prosperitate, să fie mult mai atenți cu finanțele proprii. Economisirea și investițiile merită întreaga atenție pe care o pot primi.

Leul, liderul zodiacului – autoportretul zodiei

Fecioară – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

Fecioara se simte mai bine pe plan fizic. Nativii nu mai obosesc la fel de ușor și nici nu mai au atât de des impresia că se confruntă cu tot felul de probleme de sănătate. Scade, așadar, gradul de ipohondrie specific multor reprezentanți ai zodiei.

În viața de cuplu, va trebui să își asume tot mai multe responsabilități. Partenerul de viață are nevoie de ei și, dacă se vor ridica la înălțimea așteptărilor, relația va deveni extrem de solidă. Dacă nu, însăși existența cuplului din care fac parte în prezent poate fi pusă în pericol.

Fecioara, criticul zodiacului – autoportretul zodiei 

Balanță – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

Balanțele vor avea parte, cu siguranță, de mai multă iubire și de mai multă pasiune, comparativ cu ultimii ani. Sentimentele se manifestă mai liber și într-un mod mai plăcut.

Pe de altă parte, e absolut necesar ca nativii să își găsească ritmul potrivit de lucru, să păstreze calea de mijloc atât de potrivită pentru zodia lor, fără salturi, fără excese, dar și fără pauze prea lungi. Altfel, vor obosi sau organismul le va indica, prin tot felul de semnale, că ceva din ceea ce fac nu este în regulă.

Balanța, romantica zodiacului – autoportretul zodiei 

Scorpion – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

Nativii Scorpion scapă de problemele care vizau fie locuința, fie relația cu rudele apropiate, cel mai probabil cu părinții. Prin urmare, vor putea să simtă că au din nou un cămin adevărat, în toate sensurile cuvântului.

Pe de altă parte, pe plan amoros lucrurile se complică, mai ales pentru cei amatori de aventuri cu durată scurtă. Farmecul lor nu va funcționa la fel de bine ca în trecut, iar dacă totuși flirturile încercate de ei vor produce efecte, acestea nu vor fi întotdeauna dintre cele mai plăcute.

Scorpionul, ocultistul zodiacului – autoportretul zodiei 

Săgetător – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

Învățarea, examenele și orice alte activități de natură intelectuală nu au mers tocmai la capacitate maximă pentru Săgetători, în ultima vreme. Ei bine, vor avea parte de o deblocare și vor fi din nou apreciați pentru inteligența lor.

În schimb, e posibil să apară diferite probleme pe acasă, mai ales pentru cei prea concentrați pe viața profesională și socială. Diferite neînțelegeri în familia sau chiar stricarea unor aparate electrocasnice sunt menite să le atragă atenția să se concentreze mai mult pe spațiul personal.

Săgetătorul, călătorul zodiacului – autoportretul zodiei 

Capricorn – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

Pentru Capricorn, vor dispărea treptat mare parte din dificultățile cu care s-au confruntat la locul de muncă. Un efect direct va fi și îmbunătățirea treptată a situației financiare.

Pe de altă parte, comunicarea e departe de a funcționa așa cum și-ar dori. Nativii nu au fost considerați vreodată buni oratori, dar acum nu vor avea încotro și va trebui să își îmbunătățească modul de a exprima ceea ce simt și ceea ce cred.

Capricornul, seriosul zodiacului – autoportretul zodiei 

Vărsător – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

Pentru nativii Vărsător, plecarea lui Saturn din semnul lor reprezintă o mare eliberare și îi ajută să se simtă mai liberi și mai siguri pe forțele proprii. Au, de asemenea, senzația că persoanele din jur le observă mai ușor calitățile.

La muncă, vor primi sarcini serioase, destul de dificil de rezolvat, cel puțin în primă fază. Pentru a duce la bun sfârșit proiectele și pentru a avea parte și de avantajele financiare dorite, va fi nevoie de multă disciplină.

Vărsătorul, excentricul zodiacului – autoportretul zodiei 

Pești – influența lui Saturn în Pești (2023-2026)

Peștii se întâlnesc față în față cu întrebările importante ale vieții, în următorii trei ani. Nu li se mai permite să acționeze la întâmplare, ci ajung să înțeleagă semnificațiile adânci și efectele pe termen lung ale fiecărei acțiuni în care sunt implicați.

Un mai bun control al emoțiilor reprezintă una dintre cele mai importante lecții pe care le au de învățat în perioada următoare.

Un plus va fi reprezentat de faptul că vor simți un fel de ghidare spirituală sau că își vor dezvolta intuiția și empatia.

Peștii, sensibilii zodiacului – autoportretul zodiei  

Analize astrologice personalizate Club Mistic – oferta completă