Jupiter a mai tranzitat semnul Taurului în 2011 și 2012, când lumea își revenea cu bine după o criză financiară și începeau câțiva ani consecutivi de prosperitate și creștere economică. Bineînțeles, de rezultatele acesteia au profitat cei dispuși să muncească pentru a-și împlini visurile, nu doar să aștepte ca altcineva să acționeze în locul lor.

Un plus de prosperitate e de așteptat și de la tranzitul lui Jupiter prin Taur care începe în ziua de 16 mai 2023 și durează până pe 25 mai 2024. Planeta aduce și mai multă inspirație în folosirea tuturor resurselor pe care le are fiecare dintre noi, materiale și nu numai. Pornind de la ceea ce ai deja, poți obține și mai mult.

Iată cum va fi influențată fiecare dintre cele 12 zodii, între 16 mai 2023 și 25 mai 2024!

Cum ne-a influențat Jupiter în Berbec (mai 2022- mai 2023)

Jupiter în Taur pentru Berbec

Pentru Berbec începe o perioadă favorabilă în ceea ce privește finanțele și resursele de orice fel. Vor apărea oportunități multiple de a-ți dezvolta abilitățile și talentele, iar eforturile tale se pot concretiza în câștiguri materiale tot mai însemnate.

Rezultatele muncii tale nu doar îți vor spori câștigurile, ci își vor dovedi utilitatea în mai multe feluri, atât pentru tine, cât și pentru cei cărora le sunt furnizate produsele sau serviciile tale.

Jupiter în Taur pentru Taur

Tranzitul lui Jupiter prin propriul tău semn astral aduce o perioadă de expansiune și creștere personală. Vei simți un val de energie pozitivă și optimism care te va încuraja să-ți urmezi visurile și să-ți atingi obiectivele.

Este momentul să te concentrezi pedezvoltarea ta personală, să explorezi noi interese și să-ți extinzi orizonturile. Relațiile personale și parteneriatele vor fi, de asemenea, susținute în această perioadă.

Jupiter în Taur pentru Gemeni

Pentru tine, tranzitul lui Jupiter prin Taur se concentrează pe aspecte spirituale și de dezvoltare interioară. E posibil să te simți atras de studii sau călătorii cu caracter spiritual. Este important să acorzi atenție intuiției.

De asemenea, Jupiter te va ajuta ca, până în mai 2024, să duci cu bine la sfârșit proiecte vechi, care trenau de ani buni.

Planete retrograde în 2023

Planete retrograde în 2024

Jupiter în Taur pentru Rac

Munca de grup va beneficia de un puternic sprijin astral, începând de astăzi și pentru mai bine de un an. Nu încerca să lucrezi pe cont propriu, ci alătură-te unor oameni cu pasiuni și idealuri asemănătoare!

Prieteniile dezvoltate de Raci în trecut își vor dovedi din plin valoarea, în următoarele 12 luni. În special în cazul prietenilor originali, creativi, care nu trăiesc neapărat conform normelor impuse de societate.

Jupiter în Taur pentru Leu

Tranzitul lui Jupiter prin Taur aduce oportunități de creștere și succes în domeniul carierei și al statutului social. Vei știi cum să-ți dezvolți abilitățile profesionale și să urci treptele ierarhiei sociale.

Nativii Leu vor avea frecvent ocazia de a se regăsi într-una din posturile care le plac cel mai mult: aceea de lider, aflat în centrul atenției și apreciat de mulți oameni.

Jupiter în Taur pentru Fecioară

Tranzitul lui Jupiter prin Taur aduce pentru Fecioară o perioadă de transformare și de explorare a aspectelor mai profunde ale vieții. Poți fi atras de subiecte precum psihologia, spiritualitatea sau misterele universului.

Călătoriile în străinătate sunt, de asemenea, recomandate în următoarele aproximativ 12 luni. Vor aduce experiențe interesante, care te vor ajuta să te dezvolți pe mai multe planuri.

Jupiter în astrologie, astronomie și mitologie

Jupiter în Taur pentru Balanță

Balanța va face progrese însemnate pe plan financiar, în perioada următoare. Se diversifică sursele de venit și să dovadă de un plus de intuiția și de inspirație de fiecare dată când vine vorba de folosirea banilor.

Pe planul vieții intime, este nevoie de o conexiune tot mai profundă cu partenerul. Sau de găsirea unui alt partener, dacă cel de acum nu este capabil să atingă acest nivel de profunzime.

Jupiter în Taur pentru Scorpion

Pentru nativii Scorpion, tranzitul lui Jupiter prin Taur se concentrează pe parteneriate și relații. E de așteptat să apară sau să dezvolte parteneriate care să aducă succes pe toate planurile.

Nativii care au preocupări artistice sau joburi ce necesită creativitate vor fi din plin favorizați în eforturile lor de acest tranzit astrologic.

Jupiter în Taur pentru Săgetător

Săgetătorii se simt în formă, reușind să lase în urmă orice eventuale probleme de sănătate. Nativii își îmbunătățesc și randamentul la locul de muncă, deoarece descoperă metode de lucru mult mai inspirate decât cele din trecut.

Este un moment favorabil pentru a-ți îmbunătăți regimul alimentar, pentru a începe un program de exerciții fizice sau pentru a te implica în activități care îți aduc un plus de relaxare și echilibru.

Zodia Taur – autoportret

Jupiter în Taur pentru Capricorn

Capricornii au parte de un plus de creativitate, care poate reprezenta exact elementul de care aveau nevoie pentru a reuși în ceea ce își propun. În rest, disciplină și motivație de a lucra constant bine au din belșug.

Pe plan amoros, ispitele sunt tot mai multe, iar unora dintre ele chiar este păcat să nu le cazi pradă! Cupidon stă mai mereu cu săgeata lui buclucașă prin preajma Capricornilor.

Jupiter în Taur pentru Vărsător

Vărsătorii vor fi mai deschiși să își exprime sentimentele și să construiască relații autentice, caracterizate de înțelegere reciprocă. Este un moment propice pentru a consolida legăturile existente, începând chiar cu cele de familie.

Perioada este favorabilă și pentru mutare în casă nouă sau pentru investiții consistente în cea veche.

Jupiter în Taur pentru Pești

Peștii își depășesc măcar parțial timiditatea și găsesc modalități mai bune de a se exprima. De asemenea, trebuie să rețină faptul că, pentru aproximativ un an de acum înainte, drumurile făcute le pot aduce realizări importante.

Sunt favorizați puternic de astre și nativii Pești care urmează orice formă de studiu sau care sunt implicați în activități de cercetare.

Analize astrologice personalizate