Pentru Taur, 2024 este un an de creștere, care îi permite să se dezvolte în orice direcție pe care el o consideră importantă. Tocmai de aceea, trebuie să își analizeze propria viață și să își dea seama ce își dorește cel mai mult, unde e loc și nevoie de mai bine, ce e cu adevărat prioritar.

Financiar, are la dispoziție patru luni și jumătate pe parcursul cărora își va suplimentare veniturile și va putea să facă investiții importante. Este vorba despre perioada cuprinsă între 25 mai și 9 octombrie. În schimb, în ultimele trei luni ale anului este preferabil să se concentreze pe economisire.

Profesional, există două intervale favorabile pentru interviuri de angajare sau pentru avansare în carieră: mai întâi perioada 21 ianuarie-2 mai, apoi intervalul 19 noiembrie-31 decembrie. Atunci își face cunoscute calitățile și dobândește respect și apreciere.

Relațional, lunile septembrie-noiembrie aduc cele mai multe oportunități și evenimente. Atunci, nativii se îndrăgostesc sau fac pași importanți înainte într-o relație deja existentă.

Sfatul pentru Taur în 2024: să își dea seama ce contează cu adevărat pentru el, în ce direcție merită să își canalizeze eforturile și energia. Cu obiective clar stabilite, va reuși.

Previziuni astrologice personalizate pentru 2024

Zodia Taur – autoportret astrologic