2024 este, pentru nativii Leu, un an în care cele mai importante mize și oportunități de dezvoltare apar în ceea ce privește banii și cariera. În schimb, în iubire e vorba mai mult de transformare și dezvoltare a relațiilor vechi, decât de apariția a ceva nou.

În ceea ce privește cariera, momentul propice pentru acțiune este în primele cinci luni ale anului, între ianuarie și mai. Acum e perioada potrivită pentru a face tot ce e posibil în  vederea unei evoluții sau avansări pe plan profesional. De asemenea, cei care oferă produse ori servicii pot folosi acest interval pentru a se promova cât mai bine.

Financiar, o perioadă mai complicată este cuprinsă între 29 iunie și 15 noiembrie. Trebuie evitate împrumuturile și deciziile majore. Mult mai favorabile sunt perioadele 1 ianuarie-29 iunie și apoi 15 noiembrie-31 decembrie. Acum, rațiunea funcționează mai bine și sunt identificate cele mai bune oportunități de dezvoltare. Se fac calcule corecte, care aduc cele mai mare profit.

În iubire, provocarea anului 2024 constă în a găsi valori și frumuseți noi în relațiile deja existente. Cu siguranță există lucruri pe care încă nu le-ați descoperit la partener, dar și proiecte îndelung amânate. Puneți-le în practică în ianuarie-mai și apoi în noiembrie și decembrie!

Sfatul pentru Leu, în 2024, este să își asume riscuri și să acționeze pentru a avea parte de mai multă prosperitate.