Berbec

De luni până miercuri, Berbecul dă un excelent randament pe plan intelectual. Sarcinile de această natură sunt efectuate foarte bine, cu rezultate optime. Examenele susținute acum vor duce, de asemenea, la obținerea rezultatelor dorite.

Pe 18 și 19 ianuarie, Berbecul comunică foarte bine la serviciu, ceea ce îi permite să se facă remarcat, să aibă parte de aprecierea dorită și în același timp meritată.

Week-end-ul este dedicat în mare parte prietenilor, alături de care Berbecii vor petrece clipe foarte plăcute.

Taur

În primele trei zile ale săptămânii, prin mâinile nativilor Taur trec mulți bani. E vorba atât de încasări, cât și de cheltuieli și de investiții, dar ceea ce contează este că în final rămân pe plus.

Taurii poartă conversații interesante și aducătoare de vești bune cu o persoană aflată la mare distanță, pe data de 18 sau 19 ianuarie.

În week-end, nativii sunt invitați la o petrecere sau la un alt eveniment unde este prezentă multă lume și unde vor lăsa o impresie excelentă.

Gemeni

Primele trei zile ale săptămânii aduc clipe frumoase petrecute în doi și surprize plăcute oferite de persoana iubită. Viața de cuplu traversează un interval foarte bun.

18 și 19 ianuarie sunt două zile în care Gemenii pot să poarte cu succes negocieri pe teme financiare sau pot elabora planuri de investiții bine puse la punct.

Week-end-ul este potrivit pentru o călătorie. Cea mai bună variantă ar fi reprezentată de un city-break în străinătate, însă există și alte posibilități, aproape la fel de satisfăcătoare.

Rac

Racul muncește cu maximă seriozitate în primele trei zile ale săptămânii. Acceptă orice sarcină, fără a se plânge sau a comenta, și găsește soluția potrivită pentru a o rezolva.

Pe 18 și 19 ianuarie, Racul dă dovadă de un plus de deschidere față de partenerul de viață, cu efecte benefice pe termen lung asupra vieții de cuplu.

În week-end ar fi de asemenea o idee bună ca Racii să își dedice timpul persoanei iubite. Un plus de intimitate este întotdeauna binevenit, pentru o zodie atât de sensibilă.

Leu

Între 15 și 17 ianuarie, Leii pot să aibă parte de o declarație neașteptată de iubire. Sunt posibile și flirturi, depinzând de ei înșiși cât de departe le vor permite să ajungă.

Leul pune ordine în documente și, de asemenea, ajunge la un grad superior de organizare la serviciu. În special zilele de 18 și 19 ianuarie sunt folosite cu succes în acest scop.

În week-end, partenerul de viață este persoana care primește atenția nativilor Leu, ceea ce îi produce o bucurie sinceră.

Fecioară

În intervalul luni-miercuri, Fecioara primește diferite solicitări de la rudele apropiate, cărora nu le poate răspunde altfel decât afirmativ. Le va oferi sprijinul dorit, dovedindu-le prin fapte cât ține la ele.

18 și 19 ianuarie sunt zile în care nativii Fecioară au capacitatea de a-și exprima sentimentele mai ușor și mai limpede decât de obicei. Cine simte nevoia să facă o declarație de dragoste trebuie să acționeze acum!

La sfârșit de săptămână, Fecioarele preferă să își petreacă timpul acasă, cu activități de rutină, care au darul să le ofere confort și liniște interioară.

Balanță

În primele trei zile ale săptămânii, nativii au de făcut multe drumuri. Se mobilizează excelent și obțin rezultatele dorite, de fiecare dată. În plus, aceste deplasări prilejuiesc și unele întâlniri foarte plăcute.

Pe 18 și 19 ianuarie, Balanța își îmbunătățește relațiile cu rudele apropiate. Orice eventuale probleme și controverse mai vechi vor fi rezolvate și depășite.

Week-end-ul ar trebui dedicat iubirii, deoarece influențe de acest tip își fac simțită prezența în viața Balanțelor sâmbătă și duminică.

Scorpion

Luni, marți și miercuri sunt zile în care nativii au parte de câștiguri consistente. Ei dau dovadă de multă inspirație și atunci când vine vorba de alegerea celui mai bun mod de a-și folosi banii.

Scorpionul se exprimă ușor și cu multă naturalețe, în zilele de 18 și 19 ianuarie. Charisma sa produce o impresie puternică asupra tuturor celor cu care interacționează.

La sfârșit de săptămână, Scorpionii preferă să își petreacă timpul liber acasă, fără a simți nevoia de altă companie decât cea a persoanelor dragi.

Săgetător

Săgetătorul primește multe complimente în prima parte a acestei săptămâni, iar ele sunt deplin meritate. Într-adevăr, nativii știu cum să își pună în valoare calitățile și cum să își prezinte realizările.

Nativii Săgetător se organizează foarte bine la locul de muncă, în zilele de 18 și 19 ianuarie. Deciziile luate acum vor avea efecte benefice pe termen mai lung.

La sfârșit de săptămână, Săgetătorul are o viață socială activă. Este invitat în mai multe locuri, unde merge cu maximă plăcere.

Capricorn

Între 15 și 17 ianuarie, nativii lucrează conștiincios, cu seriozitatea care îi caracterizează, pe cont propriu. Nu au nevoie de sfaturi sau de ajutor pentru a obține rezultatele dorite.

Pe 18 și 19 ianuarie, Capricornul profită de un Mercur bine aspectat în propria zodie. Comunică excelent și are o putere de convingere ieșită din comun.

În week-end, Capricornul are câte ceva de lucru, astfel încât nu profită total de zilele de odihnă.

Vărsător

Prietenii le sunt aproape Vărsătorilor, în primele trei zile ale săptămânii. Au parte de mai multe întâlniri cât se poate de plăcute, care se prelungesc peste intervalul programat inițial.

Nativii Vărsător au nevoie să petreacă timp singuri, pe datele de 18 și 19 ianuarie, pentru a-și da seama care le sunt obiectivele pe termen scurt și mediu și ce trebuie să facă pentru a le atinge.

În week-end, Vărsătorii se simt liberi să acționeze așa cum își doresc, ceea ce se lasă cu surprize pentru familie și prieteni.

Pești

Între 15 și 17 ianuarie, Peștii se bucură de apreciere la locul de muncă. Sunt respectați de colegi și e posibil chiar să se discute despre o posibilă promovare sau creștere de salariu.

Peștii se află în mijlocul prietenilor, în zilele de 18 și 19 ianuarie. La serviciu, proiectele la care lucrează în grup, alături de alte persoane, vor aduce cele mai bune rezultate.

La sfârșit de săptămână, nativii nu mai socializează la fel de mult, ci preferă să rămână acasă, singuri sau alături de cei dragi.