Berbec

Intervalul 29-31 ianuarie este unul favorabil pe plan financiar pentru Berbec, care se bucură de încasări mai mari decât în primele săptămâni ale anului.

În primele două zile ale lui februarie, Berbecul are parte de încasări importante, dar și de cheltuieli pe măsură. Îi trec bani mulți prin mâini, dar prea puțini rămân acolo.

Week-end-ul se anunță destul de liniștit, fără provocări majore și fără ieșiri spectaculoase. Nu pentru că nu s-ar ivi ocazia, ci deoarece nativii nu își doresc așa ceva.

Taur

Între 29 și 31, nativii sunt favorizați de astre. Fac alegeri inspirate și sunt apreciați pentru deciziile pe care le iau.

Taurul trăiește clipe frumoase alături de partenerul de viață, joi și vineri. Se comportă ca și cum s-ar fi decis să celebreze Ziua Îndrăgostiților ceva mai devreme.

Sâmbătă și duminică, prietenii se află în număr mare alături de nativi, contribuind din plin la distracție și bună-dispoziție.  

Gemeni

Între 29 și 31 ianuarie, nativii sunt foarte eficienți dacă lucrează pe cont propriu, făcând strict ceea ce știu cel mai bine să facă.

Gemenii se organizează foarte bine joi și vineri la serviciu, unde vor da dovadă de eficiență maximă. Șefii din această zodie vor reuși să își organizeze bine și subordonații.

Week-end-ul îi găsește pe Gemeni la un spectacol, o expoziție sau un eveniment sportiv. Adică în locuri cu multă lume, care admiră performanțele unor profesioniști de înalt nivel.

Rac

Intervalul 29-31 ianuarie este favorabil muncii de grup și proiectelor în care, alături de Rac, sunt implicate și alte persoane.

Joi și vineri, Racii interacționează mult cu copii, fie că își propun sau nu acest lucru, fie că e vorba de copiii lor sau de ai altor persoane. Va trebui, deci, să dea dovadă de un plus de responsabilitate.

Week-end-ul e potrivit pentru călătorii, de preferință în locuri în care nativii Rac nu au mai fost până acum. Impresiile noi vor fi spectaculoase.

Leu

Perioada 29-31 ianuarie le aduce Leilor ocazia de a se face cunoscuți și de a fi admirați de cât mai mulți oameni.

Leul se ocupă de casă în zilele de 1 și 2 ale noii luni. Este posibil chiar să cumpere fie obiecte de mobilier, fie electrocasnice pe care apoi le va folosi timp îndelungat.

În week-end, nativii discută mult despre bani și iau unele decizii care, pe viitor, le pot aduce un profit însemnat. Dau dovadă de inspirație inclusiv în alegerea partenerilor de afaceri.

Fecioara

În intervalul 29-31 ianuarie, Fecioarele fac mai multe drumuri, unele dintre ele obositoare, dar toate încheiate cu rezultate dintre cele mai bune.

Fecioarele au de făcut multe drumuri în zilele de 1 și 2 februarie, iar acestea nu sunt tocmai lipsite de peripeții. Dimpotrivă, unele se lasă cu confruntări verbale în toată regula.

Sâmbătă și duminică, Fecioara se relaxează alături de partenerul de viață. Împreună, uită orice griji și probleme și se concentrează pe aspectele frumoase ale vieții.

Balanta

Zilele de 29, 30 și 31 ianuarie le pot aduce Balanțelor câștiguri bănești însemnate. Vor simți că au bani și pentru a face economii, și pentru a-și satisface unele dorințe mai extravagante.

Balanța muncește cu spor în primele două zile ale lunii februarie. Are parte de o motivație care o face să depășească sau să ignore de-a dreptul orice greutăți și obstacole.

În week-end, majoritatea nativilor preferă pur și simplu să trebăluiască pe acasă, fără a programa nimic ieșit din comun. Simt că activitățile de rutină le prind bine.  

Scorpion

Între 29 și 31 ianuarie, Scorpionii pot pune bazele unui parteneriat care, pe viitor, se va dovedi de real succes.

Scorpionul e instabil emoțional, în zilele de joi și vineri, 1 și 2 februarie. Se entuziasmează prea repede, dar se și irită la fel de ușor, ceea ce are efecte mai degrabă nedorite asupra interacțiunilor sociale.

Sâmbătă și duminică, veștile sunt mult mai bune pentru nativi, pe plan amoros. E posibil să aibă parte nu doar de flirturi sau de tatonări, ci și de declarații de iubire în toată regula.

Sagetator

Între 29 și 31 ianuarie, Săgetătorii au un program încărcat, care se prelungește și dincolo de cele 8 ore considerate normale pentru toată lumea.

Săgetătorii află secrete ale persoanelor apropiate, joi și vineri. Acestea sunt uimitoare și le schimbă total perspectiva asupra unor relații în care au fost sau încă sunt implicați.

Nativii sunt foarte mulțumiți să își petreacă timpul acasă, pe durata week-end-ului. Chiar dacă vor primi invitați, aceștia vor fi puțini la număr și de foarte bună calitate.  

Capricorn

Intervalul 29-31 ianuarie este unul plăcut pentru nativii Capricorn, care au motive suficiente pentru a se simți iubiți și apreciați.

Prietenii sunt foarte prezenți în viața Capricornilor, joi și vineri. Atmosfera este una plăcută, mai ales după terminarea programului de lucru. E posibil să se lege și amiciții noi.

Sâmbătă și duminică, nativii pornesc la drum, care va fi făcut cu plăcere, alături de persoane vesele și cu poftă de aventură.  

Varsator

Între 29 și 31 ianuarie, mulți Vărsători fac unele investiții mai importante pentru casă. Oare fi vorba de o renovare, de achiziționarea unor aparate electrocasnice sau piese de mobilier.

Vărsătorul este pus în situația de a lua cuvântul în public sau de a participa la un eveniment monden important, pe 1 sau 2 februarie. Va trebui să se pregătească din toate punctele de vedere, de la haine la discurs și atitudine.

Week-end-ul nu va fi dedicat în întregime relaxării, ci cel puțin o zi va fi folosită pentru a îndeplini sarcini de lucru urgente.  

Pesti

Zilele de 29, 30 și 31 ianuarie aduc deplasări multiple pentru nativi. De luni până miercuri, vor fi mai mereu pe drumuri, fără să aibă parte de prea multe clipe de răgaz.

Pe 1 și 2 februarie, în viața Peștilor joacă un rol important o persoană care s-a născut în altă țară sau care acum se află la mare distanță. Propunerile și ideile sale trebuie ascultate cu maximă atenție.

În week-end, nativii scot la lumină sensibilitatea lor înnăscută, în timpul discuției cu cineva drag. Nu e deloc exclus să se lase și cu câteva lacrimi de emoție.