Berbec

Munca de unul singur, pe cont propriu, pentru rezolvarea unor probleme personale, e cea mai bună alegere pentru Berbec, pe parcursul acestei săptămâni. Va obține rezultate excelente.

În week-end, Berbecii află, de la o persoană apropiată, secrete care îi pun serios pe gânduri.

Taur

Prietenilor le vine greu să înţeleagă ce are de gând Taurul, deoarece nu le oferă vreo explicație sinceră în legătură cu acţiunile pe care le întreprinde. Simte că această atitudine îi permite să aibă parte de succes, în cea mai mare măsură.

Sâmbătă și duminică, Taurii țin să își afirme independența față de o persoană care în trecut i-a dominat și i-a timorat.

Gemeni

În această săptămână, Gemenii dau dovadă de o putere de convingere deosebită. Așadar, e vremea potrivită să poarte negocieri față în față ori să pună mâna pe telefon și să sune diferite persoane, pentru a obține câte o favoare.

La sfârșit de săptămână, Gemenii vor fi invitați la o petrecere sau chiar la un eveniment monden cu mai mulți participanți.

Rac

E preferabil ca Racul să acționeze conform propriilor idei, izvorâte din experiența deja acumulată. Sfaturile primite, chiar dacă sunt bine intenționate, nu sunt neapărat și eficiente.

Mulți Raci folosesc zilele libere din week-end pentru a călători. Vor vizita locuri noi, care le vor fi pe plac.

Leu

Spiritul critic al nativilor Leu se află la apogeu. Observă cele mai mici greșeli ale celor din jur. Noroc că știe să se abțină și să nu spună chiar tot ceea ce văd, pentru că și-ar atrage multe antipatii.  

În week-end, Leii reușesc cumva să își îmbunătățească situația financiară sau cel puțin să obțină promisiuni ferme în acest sens.

Fecioară

În această săptămână, e preferabil ca Fecioara să se gândească de două ori înainte de a acţiona. Astfel, şansele de succes vor fi considerabil mai mari – graba e un inamic, iar răbdarea, un prieten valoros.

În zilele libere din week-end, Fecioara ar face bine să își petreacă mare parte a timpului alături de persoana iubită, deoarece cuplul are nevoie de așa ceva.

Balanță

Balanțele capătă curajul de a emite inclusiv păreri critice despre persoanele apropiate sau de a spune, pur și simplu, ce anume le deranjează. Vor avea parte de reacții mai pozitive decât se așteptau.

În week-end, Balanța va trebălui pe acasă, deoarece simte nevoia unor mici transformări în spațiul personal.

Scorpion

Scorpionul este pus în situația de a vorbi cu tot felul de oameni, aproape în fiecare zi din intervalul 12-18 februarie. Face schimb de idei, dar și de informații și numere de telefon, pentru întâlniri viitoare.

În week-end, Scorpionul are o dispoziție romantică și va acorda mare atenție persoanei iubite.

Săgetător

Săgetătorul învață să se concentreze pe ceea ce îl unește cu interlocutorii, nu pe opiniile diferite. Astfel, ajunge la colaborări de succes chiar și cu persoane cu care, în multe privințe, nu este de acord.

Întâlnirile cu rudele reprezintă o prioritate în zilele libere de care beneficiază Săgetătorul.

Capricorn 

Capricornii petrec multe ore împreună cu prietenii și nu se poate spune nicidecum că ar regreta. Dimpotrivă, compania lor e foarte plăcută și toată lumea se simte excelent.

O călătorie reprezintă cea mai potrivită alegere a Capricornului, pentru zilele de la sfârșitul săptămânii.

Vărsător

Vărsătorul se concentrează pe muncă în cea mai mare parte a intervalului. Lucrează inclusiv atunci când alții au terminat programul, iar insistența și hărnicia îi aduc beneficii reale.

Vărsătorii se numără printre zodiile care vor avea de lucru și la sfârșit de săptămână, fără prea multe momente de răgaz.

Pești

Peștii se mișcă destul de lent, însă fac pași siguri spre atingerea a ceea ce și-au propus. Răbdarea și constanța sunt calitățile care le aduc reușita, în această săptămână.

Nativii se află în centrul atenției la final de săptămână și profită pentru a spune aproape tot ceea ce au pe suflet.