În săptămâna 19-25 februarie, Soarele (pe 19 februarie) și apoi Mercur (pe 23 februarie) intră în Pești, ceea ce aduce în prim-plan sentimentele fiecăruia dintre noi. Suntem îndemnați să punem mai mare preț pe ceea ce simțim, să ne exprimăm emoțiile și să încercăm să le înțelegem și pe cele ale persoanelor cu care interacționăm.

Pe 24 februarie are loc Luna plină din Fecioară (opoziție între Soarele din Pești și Luna din Fecioară). E momentul potrivit pentru a analiza critic ceea ce am făcut până acum, în primele două luni ale anului, și pentru a stabili îmbunătățirile necesare și direcțiile de urmat în primăvara care se apropie.

Berbec

În această săptămână, Berbecii nu muncesc la turație maximă și nu se implică prea mult nici în activități sociale. Sunt mai degrabă rezervați, oferind uneori impresia că ar avea ceva de ascuns.

În week-end se petrec lucruri neașteptate, care adaugă sare și piper acelor zile. La originea surprizelor se află persoane de obicei liniștite.

Taur

Este una din acele săptămâni în care se confirmă zicala conform căreia prietenul la nevoie se cunoaşte. Taurul beneficiază din plin de ajutorul prietenilor, tocmai în domeniile în care simte nevoia de așa ceva.

La sfârșit de săptămână, Taurii au de ales între o ieşire cu grupul de amici şi câteva ore petrecute acasă, alături de familie. În final vor împăca și capra, și varza.

Gemeni

Gemenii au parte de mai multe întâlniri plăcute, în intervalul 19-25 februarie. Unele dintre ele sunt programate, în timp ce altele se petrec pe neașteptate, ceea ce generează o satisfacție și mai mare.

Nativii profită și de week-end și ies în lume, comunicând cu mulți prieteni şi cunoscuţi. Discuții interesante au loc și pe rețelele de socializare.

Rac

E momentul potrivit ca nativii Rac să facă un drum pe care îl amânau de ceva timp. Schimbarea peisajului și impresiile noi se vor dovedi de bun augur. În plus, vor rezolva și o problemă majoră. În week-end, o femeie nu este de acord cu deciziile luate de Rac, iar de aici se ajunge la discuții aprinse.

Leu

Leul analizează modul în care folosește banii și își dă seama că nu întotdeauna ia cele mai inspirate decizii. Puțină educație financiară nu strică nimănui, indiferent de vârstă.

La sfârșitul săptămânii, Leii au aproape oameni pe care îi văd destul de rar. Prilej de a-i studia cu maximă atenție.

Fecioara

S-au adunat lucruri importante de discutat cu partenerul de viață, iar Fecioarele nu mai trebuie să amâne această conversație. Ea va lămuri multe lucruri și va stabili prioritățile pentru perioada următoare.

Sâmbătă și duminică, Fecioara află lucruri care se pot dovedi foarte utile pe plan profesional.

Balanta

Balanța analizează din noi perspective relațiile în care este implicată și interacțiunile cu diverse persoane. Ajunge la concluzii surprinzătoare, care o vor face să aprecieze mai mult oameni ignorați până acum.

Sâmbătă și duminică, Balanțele simt nevoia să facă unele schimbări sau îmbunătățiri pe acasă.

Scorpion

Scorpionii se trezesc implicați într-o poveste de iubire complicată. Fie are o latură interzisă, deci nu poate fi făcută publică niciodată, fie cealaltă persoană este un amestec greu de gestionat de calități și defecte.

În week-end, unii Scorpioni au de făcut o muncă de rutină, care le pune la încercare răbdarea.

Sagetator

Se trezește dorința de aventură specifică zodiei Săgetător, astfel că nativii fac planuri pentru ieșiri și călătorii spectaculoase. Încearcă să convingă persoanele apropriate să li se alăture, fără a avea mereu parte de un răspuns pozitiv.

În week-end, nativii merg la o întâlnire romantică de care se bucură mult și pe care vor dori să o repete cât de curând posibil.

Capricorn

Capricornii sunt puși în situația de a socializa mai mult decât le place, pe parcursul acestei săptămâni. Nu au încotro și își fac datoria, ceea ce se dovedește epuizant, pe plan emoțional.

Sâmbătă și duminică, trebuie lămurite mai multe lucruri cu un membru al familiei. Și chiar așa se întâmplă, fără vreo supărare, ba chiar cu mult calm.

Varsator

Provocarea intervalului 19-25 februarie constă, pentru Vărsători, în cheltuirea și investirea cât mai inspirată a banilor pe care îi are la dispoziție. Nu trebuie să îi arunce la întâmplare, dând mereu curs primului impuls.

În week-end, Vărsătorul se apropie de o persoană mai în vârstă, cu care se înțelege neașteptat de bine.

Pesti

Peștii se simt în formă și se comportă cu mai multă naturalețe decât de obicei, ceea ce le permite să producă o impresie în general plăcută. Își dezvăluie și unele calități pe care de regulă le țin ascunse.

În week-end, nativii își vor cumpăra cel puțin un produs de cea mai bună calitate, reușind, astfel, să se simtă răsfățați.

Vezi cine s-a născut de ziua ta! – luna februarie

Analize astrologie personalizate