Săptămâna astrologică este relativ calmă, oferindu-ne prilejul de a pune ordine în tot ceea ce facem. Dispar nervii, iar Mercur în aspecte armonioase cu Saturn și cu Jupiter ne ajută să comunicăm limpede și să ne facem înțeleși de cei din jur.

Sextilul Soarelui cu Jupiter, de pe data de 1 martie, îi permite fiecăruia să se manifeste așa cum este în realitate, fără minciună și falsitate. Cei care dau dovadă de naturalețe vor fi apreciați cum se cuvine.

Berbec

Berbecul are parte de bani, dar indirect. Mai precis, se schimbă în bine situația financiară a partenerului, a unei persoane din familie sau a unui prieten apropiat. Curând, și Berbecul va profita de pe urma acestei schimbări.

Luna martie începe frumos din punct de vedere al socializării, nativii având parte de întâlniri cu persoane care le sunt pe plac.

Taur

Taurul are ceva de învățat de la persoana iubită. Aceasta fie îl duce într-un loc pe care Taurul încă nu îl cunoaște, fie îl inițiază într-un domeniu care, pe viitor, va căpăta importanță sporită în viața sa.

În primele zile ale lui martie, Taurii capătă curajul de a face lucruri până acum interzise sau considerate riscante.

Gemeni

Gemenii vor avea de lucru mai mult decât s-ar fi așteptat. Prin urmare, trebuie să lase deoparte unele planuri pentru distracție: orele pe care le credeau libere și le vor petrece muncind, iar apoi vor fi prea obosiți pentru a mai ieși undeva.

Spre sfârșitul intervalului, vorbesc deschis despre ceea ce simt, având de câștigat de pe urma faptului că își exprimă sentimentele.

Rac

Racul are multe idei bune și originale. Totul este să capete și curajul de a le transpune în practică. Pentru asta, e nevoie de puterea de a ignora criticile celor din jur.

Începutul lunii martie este o perioadă potrivită pentru a-și etala calitățile pe plan profesional.

Leu

Leii au parte de câștiguri și recompense de pe urma unor eforturi realizate în trecut. Tocmai când credeau că lumea a uitat lucrurile respective, primesc răsplata meritată.

La început de martie, Leul își va petrece mai mult timp decât de obicei în familie, alături de cei dragi.

Fecioară

Fecioarele au de făcut mai multe drumuri, pe parcursul acestei săptămâni, unele dintre ele total neașteptate. Deși nu au la dispoziție prea mult timp pentru a se pregăti, totul va merge foarte bine.

Pe de altă parte, nativii își depășesc timiditatea și vorbesc deschis despre ceea ce simt și gândesc.

Balanță

Pentru Balanță, e posibil ca de la serviciu să sosească, în sfârșit, o serie de vești bune legate de bani. Deocamdată sunt încă la nivel de simplu zvon, dar în curând acesta se va concretiza.

Începutul calendaristic al primăverii permite progrese îndeosebi în ceea ce privește aspecte legate de partea fizică, inclusiv de aspectul propriu.

Scorpion

Scorpionul învață foarte repede lucruri noi, se adaptează ușor oricărei situații și câștigă mulți prieteni. Prin urmare, nativii au și energia, și priceperea necesare pentru a reuși în tot ce își propun.

La serviciu, Scorpionii sunt destul de rezervați. Observă multe lucruri, muncesc liniștiți, urmând ca pe viitor să scoată la lumină ceea ce fac acum.  

Săgetător

Săgetătorul strânge cu grijă bani, într-un scop precis. E secretos în legătură cu sursele de venit, dar și cu destinația acestor sume.

La începutul lunii martie, le face unele surprize plăcute persoanelor dragi, pentru care va fi foarte apreciat și iubit.

Capricorn

Prima parte a intervalului e dificilă la serviciu, dar apoi roata se întoarce și eforturile Capricornilor sunt răsplătite. Sosesc atât laude și aprecieri, cât și recompense mai palpabile.

Începutul primăverii vine și cu diferite drumuri sau proiecte de călătorie, pentru această zodie.

Vărsător

După un început de săptămână destul de greoi, Vărsătorul se dezmeticește pe parcurs, având parte de mai multe succese.

Începutul lunii martie aduce pentru nativi și vești bune pe plan financiar. Au parte fie de o majorare, fie apare la orizont o sursă nouă de venit.

Pești

Peștii țin să își precizeze foarte corect prioritățile personale. Au tăria de a separa ceea ce își doresc ei de dorințele altor persoane, astfel încât vor face eforturi în direcția corectă, care le va aduce cele mai mari beneficii.

În general, Peștii nu împărtășesc preocupările persoanelor din jur, ci au multe interese speciale, deosebite.

Portretul astrologic al fiecărei zodii

Analize astrologice personalizate

Personalități născute în fiecare zi din luna martie