Cele mai importante evenimente astrologice au loc la sfârșitul perioadei. Este vorba despre Luna nouă din Pești, de pe data de 10 martie, care scoate la suprafață tot felul de emoții ascunse. Sunt de așteptat crize de râs și de plâns, declarații de dragoste și izbucniri furioase, precum și tot felul de mărturisiri. În paralel, Mercur în Berbec ne îndeamnă să spunem lucrurilor pe nume, fără strategii și amânări inutile.

Berbec

Berbecului i se solicită ajutorul într-o chestiune personală și nu știe cum să reacționeze. După ce depășește deruta de început și gândește lucrurile în profunzime, va constata că merită să ofere un răspuns favorabil.

Cu Mercur în propria zodie, nativii se vor simți plini de energie și gata de acțiune. Sunt entuziasmați în special atunci când vine vorba despre începuturi, astfel că vor începe proiecte noi.

Taur

Taurul are plăcerea de a întâlni pe cineva care nu numai că îi împărtăşeşte visurile, dar îl şi ajută să le împlinească. Şi asta fără să ceară nimic în schimb. Excelent început de primăvară!

Pentru nativi, devine tot mai important să se concentreze pe proiectele care trebuie finalizate în perioada imediat următoare. Ordinea corectă a efectuării sarcinilor e importantă.

Gemeni

O discuţie purtată cu un prieten apropiat le inspiră Gemenilor câteva idei interesante. Nu le rămâne decât să îi mulţumească amicului care şi-a asumat, fără să își dorească neapărat, rolul de mentor sau de muză.

Activitățile de grup sunt recomandate pentru nativii Gemeni, în perioada următoare. Munca în echipă și apoi socializarea cu colegii, după program, le vor spori șansele de succes.

Rac

În această săptămână Racii se dedică, pe cât posibil, acelor activităţi pe care le pot practica cu o reală plăcere. Iar starea de spirit bună obținută astfel îi ajută să dea și un randament excelent.

De asemenea, ar fi o idee bună ca Racii să se implice în proiecte care le asigură un grad cât mai mare de vizibilitate.

Leu

E nevoie de mai mult autocontrol, pentru nativii Leu. Altfel, o singură izbucnire în care spune lucruri nepotrivite le va aduce daune care apoi se vor dovedi foarte greu, dacă nu imposibil, de reparat.

Leii devin tot mai creativi, datorită noului tranzit al lui Mercur. Vești bune, așadar, pentru nativii ale căror profesie fac necesară această calitate.

Fecioară

Nativii Fecioară devin mai înțelegători și mai toleranți cu cei din jur şi sunt gata să uite greșelile pe care aceștia le-au făcut în trecut. Este o atitudine potrivită, pe care le-ar plăcea ca și alții să o aibă față de ei, atunci când greșesc.

Fecioarele își îmbunătățesc abilitățile financiare. Fac investiții potrivite, care în timp le vor putea aduce câștiguri însemnate. De asemenea, dau dovadă de inspirație și atunci când oferă sfaturi financiare persoanelor apropiate.

Balanta

Momentele de iritare, fie și de scurtă durată, le răpesc Balanțelor mai multă energie decât ar crede. Aşadar, în loc să se implice în tot felul de dispute inutile, le este recomandat mai mult calm.

Apar vești bune pentru Balanțele care își caută un partener de viață, precum și pentru cele deja cuplate, care doresc să facă un pas înainte în relație.

Scorpion

Înainte de orice altceva, e nevoie ca nativii Scorpion să se mobilizeze pentru a face progrese pe plan financiar. Abia după aceea vor avea într-adevăr ce să le ofere şi altora.

Scorpionii se concentrează pe activitatea de la serviciu și reușesc să facă progrese la capitolul eficiență. Calitățile lor vor fi apreciate atât de colegi, cât și de către superiori sau subalterni.

Săgetător

Pe parcursul acestei săptămâni, Săgetătorului îi place să își asume postura de minte limpede a familiei și, eventual, a grupului de prieteni. Persoanele apropiate îi respectă părerile și țin cont de ele.

Se anunță o perioadă intensă și pe plan amoros, pentru nativii Săgetător. Cei interesați de flirturi și de relații de scurtă durată au mari șanse să obțină ceea ce își doresc.

Capricorn

Capricornii au parte de câteva întâlniri plăcute, pe parcursul acestui interval. Se simt bine împreună cu persoanele respective și, totodată, pun la cale diferite proiecte.

În paralel, nativii trebuie să își îndrepte atenția și energia asupra unor proiecte care vizează propria casă. Membrii familiei le vor atrage atenția în această direcție.

Vărsător

Vărsătorii au de gând să facă o investiție pentru care nu dețin încă banii necesari. Sunt șanse mari să facă rost de ei rapid, dacă vor fi atenți la oportunitățile de câștig ce le apar în cale.

Nativii au de spus multe lucruri interesante. Găsesc și ocaziile potrivite, și curajul de a face acest lucru și de a-și asuma propriile păreri.

Peşti

Peștii simt că au alături o persoană care îi înțelege cu adevărat și nici nu îi judecă, nici nu îi condamnă. Astfel, au parte de un confort emoțional care le oferă mai mult calm și încredere în sine.

Pe de altă parte, nativii vor avea mult de lucru, în perioada următoare. O consolare e reprezentată de faptul că și câștigurile obținute vor fi pe măsura efortului depus.

Zodia Pești – portret astrologic

Vedete, celebrități și personalități născute în fiecare zi din luna martie

Analize astrale personalizate