Miercuri, 20 martie, are loc echinocțiul de primăvară din acest an. Soarele intră în Berbec, ziua este egală cu noaptea, iar momentul de echilibru e favorabil începuturilor și noilor proiecte, pe orice plan. Vineri, 22 martie, planeta Marte intră în Pești, unde va rămâne până la 1 iunie. Ne găsim noi surse de inspirație, iar visele și sentimentele sunt cele care alimentează acțiunea și îi oferă forță.

Berbec

Berbecul devine favoritul astrelor şi în special al Soarelui, care străbate primele grade ale semnului său astral, oferindu-i o stare de bine şi energia necesară pentru a duce la bun sfârşit proiectele importante.

Marte în Pești încurajează munca pe cont propriu, astfel încât e posibil ca lucrul de echipă să nu meargă la fel de bine.

Taur

Taurul se însingurează, preferând să muncească pe cont propriu, fără a cere sprijinul nimănui. Iar acest obicei de a se retrage în singurătate nu se manifestă doar pe plan profesional, ci și în alte domenii.

Nativii se familiarizează cu o nouă aplicație sau cu un dispozitiv pe care acum îl achiziționează și care le va fi de real folos.

Gemeni

Prietenii încep să joace un rol tot mai important în viaţa Gemenilor. Munca de echipă va fi în mod clar favorizată în perioada următoare și va oferi cele mai bune rezultate.

La serviciu, Gemenii participă la ședințe și discuții de tot felul, care le oferă prilejul de a-și folosi talentul oratoric.

Rac

Racul are parte de provocări importante la serviciu. Trebuie să se mobilizeze atât pentru a îndeplini sarcinile într-un mod satisfăcător, cât și pentru a prezenta cât mai convingător rezultatele muncii desfășurate.

Legăturile cu persoane din străinătate se dovedesc benefice pentru nativi, acum și în săptămânile următoare.

Leu

Pe plan intelectual, Leul dă un randament din ce în ce mai bun. Veşti bune, aşadar, în special pentru acei nativi care muncesc cu mintea sau care vor susţine vreun examen.

Există șanse bune ca Leul să primească bani dintr-o altă sursă decât cele obișnuite. Important e ce va face cu ei după aceea – dacă îi va cheltui ușor sau îi va folosi cu cap.

Fecioara

E posibil un reviriment pe plan financiar, însă nu datorită faptului că Fecioarele vor câştiga mai mulţi bani la serviciu. Altele vor fi sursele care vor contribui la echilibrarea bugetului.

Persoana iubită trece printr-o perioadă fastă, aşa că Fecioarele o pot vedea mai mereu cu zâmbetul pe buze.

Balanta

Balanța are multe treburi pe cap, dar face un adevărat tur de forță și le rezolvă pe toate. După aceste reușite, nu trebuie uitat că e necesară odihna și că ar fi bine-venite și niște recompense. De exemplu, să își cumpere ceva de bună calitate.

Nativii găsesc soluțiile potrivite pentru a scăpa de orice eventuale probleme de sănătate.

Scorpion

Scorpionul devine tot mai activ şi mai disciplinat la lucru. Muncește mult mai bine decât în ultimele săptămâni, iar rezultatele obținute sunt pe măsura efortului depus.

În week-end, nativii au idei noi de distracție, de spargere a monotoniei. Și, în curând, va apărea și posibilitatea de a le aplica cu mai mult succes decât până acum.

Sagetator

Sunt șanse sporite ca Săgetătorul să se îndrăgostească, în perioada următoare. Fie apare cineva nou prin preajmă, care îi cade cu tronc, fie redescoperă calitățile persoanei cu care are deja o relație.

Există o înțelegere foarte bună și cu membrii familiei, inclusiv cu rude mai îndepărtate.

Capricorn

Capricornul face față cu brio oricărui tip de provocări apărute în acest interval. Reușește să se mobilizeze și să dea cel mai bun randament, atunci când alții se plictisesc și se plafonează.

Află vești noi și chiar reface unele legături mai vechi, cu persoane care dispăruseră din viața sa. Se revăd cu bucurie sau programează o astfel de întâlnire pentru mai târziu.

Varsator

Vărsătorii au parte de reușite în urma drumurilor pe care le fac și a discuțiilor pe care le poartă. Așadar, mobilitatea și arta conversației reprezintă secretele succesului.

Nativii oferă sfaturi bune, pe plan financiar. Chiar dau impresia că se pricep mai bine să gestioneze banii altora, decât pe cei proprii.

Pesti

Situația financiară a Peștilor începe să se îmbunătățească, treptat. Dacă nu curge, pică, iar în cele din urmă tot se vor forma niște rezerve care să le aducă zâmbetul pe buze.

Datorită planetei Marte, Peștii au la dispoziție multă energie, ceea ce le permite să rezolve multe treburi într-un timp destul de scurt.

Zodia Berbec – portret astrologic

Personalități născute în fiecare zi din luna martie

Analize astrologice personalizate