Săptămâna începe abrupt, cu Luna plină în Balanță având loc chiar în dimineața zilei de luni, la ora 9:00, Relațiile sunt puse la încercare, apar ispite sau ies la lumină nemulțumiri ascunse. Lucrurile trebuie discutate limpede, nu ascunse sub preș, deoarece asta ar provoca tensiuni și mai mari, în timp. Apoi, de marți, lucrurile se liniștesc și avem parte de o săptămână în care cine muncește e răsplătit așa cum se cuvine.

Berbec

Berbecul dă impresia că ascultă sfaturile persoanelor din jur și că ține cont de ele. Când însă vine vremea să acționeze, face lucrurile tot aşa cum crede el că e mai bine.

Cineva le împărtăşeşte nativilor cele mai secrete gânduri, dovedind astfel încrederea uriașă pe care le-o poartă.

Taur

Taurii lucrează energic, hotărât, serios. Singurul reproș care li se poate aduce în această privință este că preferă munca pe cont propriu și nu le arată colaboratorilor prea multă încredere.

Apar diferite ocazii cu tentații de a face excese culinare sau bahice. Ar fi bine ca Taurii să le reziste.

Gemeni

Gemenii au mai puțină poftă de muncă și mai mult chef de joacă și distracție, ceea ce se vede în modul în care își organizează programul. Lasă loc pentru multe întâlniri cu prietenii și au inițiative aventuroase.

Pe plan financiar, există riscul de a comite o greșeală și de a investi într-un proiect fără șanse de a aduce profit.

Rac

Racul se simte ușor apăsat de mediul în care își petrece cea mai mare parte a timpului. Multe obligaţii devin apăsătoare nu atât prin dificultatea, cât prin repetiţia lor.

În week-end, întâlnirile cu grupul de prieteni sunt binevenite și schimbă dispoziția în bine.

Leu

Leul comunică intens cu o persoană recent cunoscută, cu care pune la cale ceva important, pe viitor. Trebuie să își declare cât mai clar intențiile încă de pe acum.

La locul de muncă, e multă agitație, fără să se producă de fapt vreo schimbare cu adevărat importantă. Mult zgomot pentru nimic, după cum va constata în final.

Fecioară

Fecioara încearcă pe mai multe căi să își suplimenteze veniturile. Succesul va fi amestecat, unele proiecte dovedindu-se profitabile, iar altele total neinspirate.

În zilele libere, nativii țin să lămurească lucrurile într-o relație în care apăruseră, recent, tot felul de zvonuri și bănuieli reciproce.

Balanță

În acest interval de timp, Balanța face mai multe eforturi în numele prieteniei. Cheltuiește timp și energie pentru a le fi de folos unui prieteni buni.

Lucrurile se pot activa și pe plan amoros, unde apare șansa – sau ispita, depinde de perspectiva fiecăruia – unei aventuri de scurtă durată.

Scorpion

Scorpionul are mai multă grijă de propriul corp, cu efecte pozitive atât asupra stării generale de sănătate, cât și a modului în care arată.

În cel puțin două serii din acest interval, trebuie să supravegheze un copil sau o altă persoană care nu este de încredere ori capabilă să se descurce pe cont propriu.

Săgetător

Jignit sau contrazis de cineva, Săgetătorul se mobilizează pentru a-i arăta că are dreptate și că e capabil de realizări importante. Și, în final, astfel motivat, reușește.

Zilele libere sunt rezervate persoanelor din familie, alături de care se simte cel mai bine fără a mai simți nevoia altor contacte sociale.

Capricorn

Concentrat pe propriile proiecte și provocări, Capricornul neglijează prietenii și familia, pe parcursul acestei săptămâni. Nu trebuie să se mire dacă apar unele reproșuri.

Pe plan financiar, nativii au parte de cel puțin o veste pozitivă: apariția unei sume de bani cu impact bun asupra bugetului.

Vărsător

Vărsătorul are mult de lucru și, în paralel, trebuie să participe la mai multe evenimente sociale. Astfel încât aproape în fiecare zi a săptămânii se va întoarce târziu acasă.

În week-end, în schimb, preferă să lenevească ziua întreagă, fără a simți nevoia de ceva acțiune.

Pești

Principalele obiective ale Peștilor vizează, în această săptămână, construirea unei imagini bune în societate. În acest scop, se străduiesc să dezvolte anumite relații pe care le consideră utile.

În zilele libere, vor simți nevoia unei schimbări de peisaj, astfel încât e foarte probabil să călătorească.

Calendar astrologic: luna plină, luna nouă și planete retrograde

Analize astrologice personalizate