Pe data de 8 mai are loc Luna nouă în Taur (o conjuncție Soare-Lună în acest semn astrologic), care ne îndeamnă să începem proiecte concrete, să ne ocupăm de aspectele practice ale vieții, legate de muncă, bani și proprietăți. După vacanța de 1 mai și Paște, suntem așadar invitați să ne întoarcem la treaba și să muncim serios, dând tot ce avem mai bun. Iată cum este influențată fiecare zodie, pe parcursul acestei săptămâni!

Berbec

Pentru mulți nativi Berbec se ivește șansa de a câștiga o sumă importantă de bani. Trebuie să fie pe fază, să își dea seama de oportunitatea care apare și să acționeze rapid.

Pe plan relațional, e posibil ca persoana iubită să își exprime unele nemulțumiri. Berbecul ar face bine să o asculte și să țină cont de ceea ce are de spus.

Taur

Nativii Taur își descoperă un talent oratoric de care de obicei nu sunt conștienți. vorbesc frumos, își adaptează discursul la interlocutor, dau exemple inspirate și au și simțul umorului. Cu alte cuvinte, sunt de-a dreptul fermecători când conversează.

În week-end, este foarte probabil să plece într-o scurtă călătorie.

Gemeni

Gemenii își dau seama că, în loc să aștepte ajutoarele promise de alte persoane, e mai bine să acționeze pe cont propriu, cât mai curând. Această schimbare de atitudine le aduce reușite importante.

În zilele libere, simt o mare nevoie de odihnă și nu e deloc surprinzător faptul că își petrec mult timp dormind, recuperând orele de nesomn din zilele lucrătoare.

Rac

Racul depășesc timiditatea specifică zodiilor de apă și ies în lume, socializează și își fac prieteni noi. Tot acum, găsesc și colaboratorii potriviți pentru diferite proiecte la care țin foarte mult.

Week-end-ul este dedicat familiei, ceea ce nu este deloc surprinzător pentru această zodie care acordă atât de mare importanță securității emoționale.

Leu

Leul se concentrează pe planul profesional. Pentru a obține succesul la serviciu și pentru a putea să progreseze așa cum își doresc, vor munci oricât este nevoie și, în plus, se vor strădui să învețe lucruri noi.

În week-end, ar fi o idee bună să își cumpere bilete la un spectacol de teatru, la cinema sau la o expoziție.

Fecioară

Fecioarele, indiferent de vârstă sau de domeniul de activitate, vor trebui să studieze lucruri noi, pe parcursul acestui interval. Succesul obținut depinde de capacitatea de învățare.

În zilele libere, vor avea parte de o întâlnire cu o persoană care îi va cuceri prin experiența vastă și prin capacitatea de a povesti lucruri interesante.

Balanță

Balanța descoperă cum să poarte negocieri de afaceri astfel încât să obțină de la interlocutor exact ceea ce doresc. Sub impresia de oameni împăciuitori și sub zâmbetul larg, se ascund calcule foarte precise.

În zilele libere, mulți nativi vor avea parte de musafiri, anunțați sau nu. Timpul petrecut împreună cu aceștia va fi foarte plăcut.

Scorpion

Partenerul de viață sau o altă persoană apropiată are nevoie de susținerea Scorpionului, deoarece se confruntă cu câteva probleme. E important să îi acorde ajutor rapid și necondiționat.

Pe de altă parte, mulți Scorpioni își descoperă un hobby nou, în acest interval de timp.

Săgetător

Săgetătorul primește la serviciu o serie de sarcini noi, atât numeroase, cât și dificile. Pentru a le face față cu bine, trebuie să ducă la un nivel superior colaborarea cu colegii.

În week-end, nativii sunt invitați la o rudă apropiată, care îi răsfață cum se pricepe mai bine.

Capricorn

Capricornul are parte de numeroase laude și chiar de recompense palpabile, ca urmare a muncii bune desfășurate în trecut. Asta nu înseamnă că se va relaxa ci, dimpotrivă, își propune ca pe viitor să obțină rezultate și mai bune.

În zilele libere, nativii ies prin oraș, fără o țintă precisă, pur și simplu pentru a-și clăti ochii și a-și relaxa mintea.

Vărsător

Vărsătorul are de rezolvat mai multe restanțe, unele dintre ele datând de câteva luni. Pentru a se descurca bine, va trebui să ceară sprijinul unor persoane mai pricepute în domeniile respective.

În week-end, nativii nu vor socializa prea mult, ci vor prefera să își petreacă timpul urmărind un serial sau o competiție sportivă.

Pești

Persoanele din jur le cer Peștilor diferite favoruri, vin cu tot felul de rugăminți, mai serioase sau mai neserioase. Nativii trebuie să învețe să spună nu atunci când e cazul, pentru că altfel nu le va mai rămâne timp pentru propria persoană.

Cel puțin una dintre zilele libere va fi ocupată cu o întâlnire ce are legătură cu activitatea profesională.

Luna nouă și eclipsele de soare în 2024 – calendar

Subconștientul

Interpretări astrologice personalizate