Intrarea lui Jupiter în Gemeni pe data de 25 mai reprezintă, fără îndoială, cel mai important eveniment astrologic al săptămânii. După un an petrecut în semnul de pământ al Taurului, Jupiter în semnul aerian al Gemenilor dă un impuls puternic vieții sociale și comunicării. În plus, îi ajută și pe cei care și-u propus să studieze, să învețe ceva nou, inclusiv pe cei care susțin examene. Iată cum va fi influențată, într-o primă fază, fiecare zodie!

Berbec

Nativii Berbec beneficiază, în aceste zile, de o ultimă șansă pentru a face ca lucrurile să evolueze în avantajul lor la muncă. Acum e momentul să demareze proiecte importante, care pot să aducă profit major.

Apoi, Jupiter îi ajută pe nativi să comunice mai bine. De exemplu, îi învață când e momentul să își țină gura și mai degrabă să asculte, decât să se grăbească în a spune ceva compromițător.

Taur

Taurul începe, treptat, să aibă tot mai bune interacțiuni și colaborări la muncă. Se integrează bine în colectiv, înțelege care sunt obiectivele comune, ajută și este, la rândul său, ajutat.

Au loc diferite schimbări care, pe termen mediu, le vor aduce nativilor câștiguri bănești tot mai însemnate.

Gemeni

Începe un interval de aproximativ 12 luni marcat de schimbări pozitive și de creștere rapidă, pentru nativii Gemeni. Devin deplin conștienți de propriile calități și învață să le facă recunoscute la o scară tot mai largă.

Perioada este, de asemenea, favorabilă pentru schimbarea aspectului fizic sau pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Rac

Nativii Rac au tendința de a se retrage în sine, de a se gândi îndelung la ceea ce au făcut în trecut, dar și la ce anume își propun pentru viitor. Vine vremea să ia decizii majore, ale căror consecințe nu se vor produce însă imediat.

Imaginația se află la apogeu, ceea ce le este de folos îndeosebi Racilor al căror job cere multă creativitate.

Leu

Leul își lărgește cerul de prieteni și cunoștințe. Chiar și dacă e deplin satisfăcut de cei aflați acum prin preajmă, tot se va bucura să interacționeze cu oameni noi și interesanți.

Se anunță achiziții de obiecte care folosesc o tehnologie avansată, ceea ce le va schimba semnificativ viața în bine.

Fecioară

Se apropie cu pași repezi vremurile în care nativii Fecioară vor străluci, pe plan profesional. Eforturile anterioare și meritele le vor fi recunoscute la cel mai înalt nivel, iar recompensele primite vor fi pe măsură.

De asemenea, Fecioarei îi este recomandat să socializeze mai mult, să se arate mai prietenoasă și să participe la evenimente la care e prezentă multă lume.

Balanță

Începe o perioadă favorabilă călătoriilor la distanță. Dacă nu pot să călătorească propriu-zis chiar acum, nativii Balanță își fac planuri de vacanță, compară oferte sau chiar rezervă bilete.

Următoarele 12 luni sunt, de asemenea, favorabile pentru a studia și pentru a susține examene. Rezultatele vor fi dintre cele mai bune.

Scorpion

Scorpionii vor găsi modalități noi și profitabile de a atrage mai mulți bani în viața lor. Iar apoi, odată intrați în posesia acestora, vor ști și cum să îi folosească, ce procente să investească, să cheltuiască sau să economisească și prin ce metode.

Lucrurile devin pasionale și fierbinți – în sensul cel mai bun al termenului – și pe plan amoros.

Săgetător

Săgetătorii singuri primesc vești bune: vin zilele, săptămânile și lunile în care sunt șanse mari să cunoască partenerul dorit. Totul e să iasă în lume, să încerce, să găsească oportunități de a întâlni oameni noi. Nativii deja cuplați au parte, la rândul lor, de mai multă armonie în relația cu partenerul.

Și colaborările de pe plan profesional și financiar evoluează într-un mod frumos, benefic pentru toate părțile implicate.

Capricorn

Pentru Capricorn, începe o perioadă potrivită pentru a-și schimba obiceiurile zilnice referitoare la cât și ce mănâncă, la ora de culcare sau la activitatea fizică pe care o desfășoară sau nu. Totul, cu impact pozitiv asupra sănătății.

La serviciu, activitatea va fi intensă, însă diferitele colaborări în care se implică îl ajută să nu resimtă oboseală.

Vărsător

Iubirea se manifestă în viața multor Vărsători exact așa cum le place lor: în moduri originale, neconvenționale. Dacă sunt deschiși spre experiențe noi, vor avea parte de trăiri fantastice.

Creativitatea Vărsătorilor se manifestă la cote înalte, în toate domeniile, în următoarele 12 luni.

Pești

A venit vremea ca Peștii să se ocupă de propria casă și de familie. Începe o perioadă propice unei renovări, unor investiții în obiecte casnice sau chiar unei schimbări de domiciliu. De asemenea, nativii găsesc noi căi de exprimare a afecțiunii față de cei dragi.

Persoane din trecut reapar în viața Peștilor, permițându-le să înțeleagă mai bine evenimente petrecute demult.

Jupiter în astrologie, astronomie și mitologie

Planete retrograde în 2024 – calendar

Analize astrologice personalizate