Luna nouă de pe data de joi, 6 iunie, din Gemeni, reprezintă cel mai important eveniment astrologic al perioadei, care își pune amprenta asupra următoarelor două săptămâni. E o perioadă propice pentru cine trebuie să învețe și să susțină examene. De asemenea, acum e momentul bun pentru a programa întâlniri, negocieri, conversații pe teme sensibile. Iată cum este influențată fiecare zodie!

Berbec

La început de vară, nativii Berbec caută prieteni și experiențe noi. Și chiar știu unde se meargă și cu cine să vorbească, astfel încât să descopere persoane interesante, cu care e o plăcere să vorbească.

În week-end, Berbecii au parte de momente de tandrețe cu persoana iubită, pe care ar vrea să le prelungească și să le repete mai des.

Taur

Taurii sunt eficienți, obținând rezultate excelente la lucru. Și nu doar câteva zile, ci aproximativ două săptămâni entuziasmul și energia îi vor ajuta să facă față cu succes oricărei provocări.

În zilele libere, nativii ies în oraș sau chiar ceva mai departe, într-o excursie, cu un grup de prieteni.

Gemeni

Nativii Gemeni se simt în formă, profitând din plin de energia pe care astrele le-o oferă. Trebuie să știe că acum este momentul potrivit pentru a demara proiecte majore.

În week-end, Gemenii participă la un eveniment monden, unde încearcă și reușesc să facă o bună impresie.

Rac

Racul nu trebuie să accepte chiar orice invitație care i se face, deoarece i-ar prinde bine să petreacă o perioadă de timp în singurătate.

Nativii nu merg în concediu chiar în primele săptămâni ale verii, însă fac planuri interesante pentru mai târziu. E posibil chiar să facă unele rezervări și să plătească un avans.

Leu

Dacă cere ajutorul persoanelor potrivite, Leul reuşește să rezolve  o mulțime de probleme care inițial păreau complicate. Munca de grup este, în mod clar, recomandată.

Leul e pe cale să fac o afacere mai neconvențională, să câștige bani dintr-o sursă la care nu s-ar fi gândit.

Fecioară

Nativii Fecioară reușesc, în această săptămână, să se desprindă de problemele altora și să își vadă doar de propriile treburi. Și nu e vorba de egoism, ci de o atitudine care îi e de mare folos.

Zilele de week-end sunt dedicate familiei și, mai ales, partenerului de viață. În cuplu domnesc armonia și buna-înțelegere.

Balanță

Balanțele învață, studiază cu mare spor, iar cele mai mari reușite le au când se ocupă de proiecte intelectuale. De asemenea, perioada este favorabilă călătoriilor.

În zilele libere, nativii pun la cale o petrecere sau o ieșire mai importantă cu un grup de prieteni. Și totul iese exact pe placul lor.

Scorpion

Nativii Scorpion au parte de bani, care îi pică foarte bine. Datorită câștigurilor obținute acum, planurile pe care le fac pentru vară devin mai spectaculoase și mai îndrăznețe.

În week-end, Scorpionul reușește să uite de toate grijile și problemele, astfel că se distrează din plin.

Săgetător

Săgetătorul formează o echipă imbatabilă împreună cu persoana iubită. Atunci când își propun să facă ceva împreună, șansele de reușită sunt maxime.

În week-end, nativii sunt activi pe plan social. Au invitați și merg la rândul lor în vizită, dar participă și la unele evenimente mondene bine organizate.

Capricorn

Capricornii care doresc să introducă obiceiuri sănătoase în viața lor au acum șanse mari de succes. Prin urmare, e recomandat un abonament la o sală sau la un bazin de înot ori schimbarea regimului alimentar, dacă există probleme pe acest plan.

În zilele libere, nativii petrec mult timp alături de un prieten drag, pe care nu au ocazia să îl vadă prea des.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător se anunță evoluții noi și frumoase, în iubire. Cunosc pe cineva special, inima le bate năvalnic și uită de tot și de toate, doar pentru a o aventură în doi.

Vărsătorii se numără printre cei puțini care vor avea de lucru și pe parcursul week-end-ului.

Pești

Peștii au parte de multe întâlniri cu rudele, în perioada următoare. Unele programate cu ocazia unor aniversări sau a altor ocazii speciale, altele pur și simplu întâmplătoare.

În zilele libere, nativii primesc fie cadouri, fără o ocazie anume, fie complimente care le dau o stare de spirit foarte bună.