Luna străbate semnele Leului, Fecioarei și Balanței, astfel încât începem săptămâna cu planuri mari și voință puternică luni și marți, pe care apoi, de miercuri până vineri, le transformăm în acțiuni și realizări concrete. Sâmbăta și duminica se află sub semnul armoniei și al frumuseții. De remarcat și conjuncția Soare-Mercur de vineri, care ușurează comunicarea și lasă calea deschisă pentru împăcări și compromisuri reciproc avantajoase. Iată cum este influențată fiecare zodie!

Berbec

Berbecul capătă tot mai mult curaj atunci când vine vorba de negocieri legate de bani și de investiții. Nativii sunt capabili să își asume riscuri la momentul potrivit, sporindu-și șansele de câștig.

În zilele libere, preferă să se ocupe de propriile pasiuni, indiferent dacă există sau nu persoane cu care le împărtășesc.

Taur

Taurul își afirmă personalitatea cu mai multă putere și își asumă riscuri, pentru a-și impune ideile la care ține într-adevăr. Iar cei din jur, într-adevăr, îi acceptă ideile în tot mai mare măsură.

În week-end, nativii își fac noi prieteni și, în general, preferă orice tip de distracție în grup.

Gemeni

Gemenii se desprind de experiențe și evenimente neplăcute din trecut și înțeleg că ceea ce contează cu adevărat este prezentul. Ceea ce au bun acum reprezintă o bază pe care pot construi multe.

Prietenii le sunt aproape, pe parcursul acestei săptămâni, și la distracție, dar și dacă au nevoie de ajutor.

Rac

Racul se descurcă bine în proiectele de grup la care participă pe parcursul acestei săptămâni. Calitățile sale empatice îi permit să se conecteze bine cu colegii și contribuie decisiv la formarea unei atmosfere plăcute.

Se conturează, tot mai puternic, și ideea unei călătorii în străinătate, pentru care nativii adună informații și fac diferite calcule.

Leu

Leul are planuri îndrăznețe, referitoare la noi modalități de a câștiga bani. Șansele de a le pune în aplicare vor crește dacă va găsi partenerii și colaboratorii potriviți.

Zilele libere sunt rezervate distracției în stil mare. Se pune la cale măcar o petrecere de mari dimensiuni, iar nativii cu siguranță nu vor lipsi de acolo, ci se vor afla în centrul atenției.

Fecioară

A venit vremea ca Fecioarele să ducă la bun sfârșit lucruri lăsate neterminate de luni sau chiar ani de zile. Cineva îi trage de mânecă și nu mai pot să amâne iar rezolvarea.

În zilele de week-end, nativii trebuie să participe la un eveniment monden la care nu ar vrea neapărat să meargă. În cele din urmă însă, se vor simți bine acolo.

Balanță

Nativii Balanță trebuie să pună lucrurile la punct cu o persoană care, în ultima vreme, i-a deranjat constant. Nu mai pot tolera acest comportament și e nevoie să ia măsuri concrete.

Familia este în mod constant aproape de Balanță, acasă domnind o atmosferă plăcută, care le asigură exact securitatea emoțională de care au nevoie.

Scorpion

Scorpionul se apropie de finalizarea unui proiect important. Trebuie să fie atent acum, pe ultima sută de metri, pentru ca apoi să aibă parte de o vară mai relaxantă, așa cum își dorește.

Zilele libere nu sunt, deocamdată, tocmai libere, deoarece trebuie să se ocupe de diferite treburi legate de muncă.

Săgetător

Nativii Săgetător au parte de mai multe schimbări, la locul de muncă. Prin urmare, și ei își schimbă atitudinea față de responsabilitățile primite, precum și față de colegi, de șefi, de subalterni sau colaboratori.  

În week-end, apare tentația unei aventuri romantice, căreia majoritatea nativilor nu vor dori să îi reziste.

Capricorn

Capricornul are parte de diferite surprize pe plan amoros. Poate că se îndrăgostește de el cineva la care nu s-ar fi gândit. Sau, dacă este deja cuplat, partenerul vine cu propuneri total neașteptate.

La muncă, se păstrează un ritm bun, fără schimbări majore față de săptămânile anterioare.

Vărsător

Odată cu sosirea verii, Vărsătorii simt nevoia de mai multă acțiune, de mai multă mișcare în viața de zi cu zi, iar asta își pune amprenta în primul rând asupra casei și a familiei. Propunerile lor sunt acceptate, în general, de persoanele dragi.

Totuși, zilele libere pot fi tulburate de un puseu de gelozie al partenerului, apărut cu sau fără motiv.

Pești

Peștii sunt puși în postura de a învăța lucruri noi, într-un domeniu despre care nu știu mare lucru. Trebuie să fie sinceri și deschiși, să arate clar ce nu înțeleg și să pună întrebările potrivite. Astfel, vor progresa rapid.

În zilele libere, nativii găsesc timpul și banii necesari pentru a-și cumpăra câteva lucruri care le plac mult.