Club Mistic Astrologie

Analize astrologice personalizate. Horoscop, zodii, tarot, dezvoltare personală.

Page 1 of 58

Ziua lupului și a strigoilor – Sfântul Andrei în tradiții

Sărbătoarea creștină a Sfântului Andrei este însoțită de tradiții păgâne anterioare apariției creștinismului pe teritoriul românesc. 30 noiembrie mai era numită în popor și Ziua lupului.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic bazat pe tranzite și aspecte astrale actuale. Previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Personalități născute pe 29 noiembrie

Personalități născute pe 29 noiembrie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 29 noiembrie, îl amintim pe președintele francez Jacques Chirac.

Personalități născute pe 28 noiembrie

Personalități născute pe 28 noiembrie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 28 noiembrie, îl amintim pe politicianul român Corneliu Vadim Tudor.

Personalități născute pe 27 noiembrie

Personalități născute pe 27 noiembrie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 27 noiembrie, îl amintim pe Bruce Lee, actor din Hong Kong, specialist în arte marțiale.

Calendar lunar 2023: lună plină și eclipse de lună

Calendar al aspectului de Lună plină, în 2023. În acest an, fenomenul de opoziție Soare-Lună se manifestă de 13 ori, Au loc și două eclipse de lună.

Marte în astrologie, astronomie și mitologie: energie, acţiune, masculinitate

Marte este, în astrologie, una dintre planetele personale. Vă prezentăm semnificația sa din punct de vedere astrologic, astronomic și mitologic.

Personalități născute pe 26 noiembrie

Personalități născute pe 26 noiembrie. Printre vedetele și celebritățile născute în această zi, îl amintim pe dramaturgul român de limbă franceză Eugene Ionesco.

Personalități născute pe 25 noiembrie

Personalități născute pe data de 25 noiembrie, de-a lungul timpului. Printre celebritățile și vedetele născute pe 25 noiembrie, o amintim pe actrița americană Christina Applegate.

Personalități născute pe 24 noiembrie

Personalități născute pe 24 noiembrie. Printre celebritățile și vedetele născute pe 24 noiembrie, o amintim pe actrița americană Katherine Heigl.

Personalități născute pe 23 noiembrie

Personalități născute pe 23 noiembrie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 23 noiembrie, o amintim pe cântăreața americană Miley Cyrus.

Săgetătorul, călătorul zodiacului

Eu, Săgetătorul, văd viaţa ca pe o căutare, o mare aventură în care primează mişcarea, întâlnirile, descoperirile şi, adesea, riscul. Săgeata mea de centaur ţinteşte sus spre cer

« Older posts

© 2023 Club Mistic Astrologie — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑