Club Mistic Astrologie

Analize astrologice personalizate. Horoscop, zodii, tarot, dezvoltare personală.

Page 1 of 56

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic bazat pe tranzite și aspecte astrale actuale. Previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Personalități născute pe 6 februarie

Personalități născute pe 6 februarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 6 februarie, îl amintim pe președintele american Ronald Reagan.

Calendar lunar 2023: lună plină și eclipse de lună

Calendar al aspectului de Lună plină, în 2023. În acest an, fenomenul de opoziție Soare-Lună se manifestă de 13 ori, Au loc și două eclipse de lună.

Fazele lunare și influența lor asupra noastră – câteva exemple

Fazele lunii își exercită influența asupra a numeroase aspecte din natură, precum și din viața oamenilor.

Luna în astrologie, astronomie și mitologie – simbolul feminităţii şi puterea subconştientului

Semnificația Lunii în astrologie, astronomie și mitologie. Luna, singurul satelit natural al planetei noastre, a fascinat întotdeauna, în jurul său existând numeroase mituri.

Personalități născute pe 5 februarie

Personalități născute pe 5 februarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 5 februarie, îi amintim pe fotbaliștii Gheorghe Hagi, Cristiano Ronaldo și Neymar.

Personalități născute pe 4 februarie

Personalități născute pe 4 februarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 4 februarie, o amintim pe cântăreața australiană Natalie Imbruglia.

Personalități născute pe 3 februarie

Personalități născute pe 3 februarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 3 februarie, o amintim pe jurnalista sportivă spaniolă Sara Carbonero.

Personalități născute pe 2 februarie

Personalități născute pe 2 februarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 2 februarie, o amintim pe cântăreața columbiană Shakira.

Personalități născute pe 1 februarie

Personalități născute pe 1 februarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 1 februarie, îl amintim pe scriitorul român Ion Luca Caragiale.

Personalități născute pe 31 ianuarie

Personalități născute pe 31 ianuarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 31 ianuarie, o amintim pe cântăreața greacă Elena Paparizou.

Tarotul lui Waite

Cărțile de tarot create de Arthur Edward Waite și desenate de Pamela Colman Smith reprezintă cel mai cunoscut și mai utilizat pachet de tarot.

« Older posts

© 2023 Club Mistic Astrologie — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑