Apelurile prin SMS la numărul 1330 NU MAI FUNCȚIONEAZĂ, începând din luna martie 2022. Pentru orice fel de întrebări de astrologie, tarot sau de altă natură, puteți scrie un email la adresa evannow2004@yahoo.com.

Pentru consultații astrologice, găsiți oferta AICI

 

 

Puteți citi răspunsurile AICI  

Număr de apel1330  

Parolă: Mistic (orice mesaj trebuie să înceapă cu cuvântul Mistic; altfel, mesajul nu va ajunge la noi) 

 

Tarif: 3 euro + tva   

 

Puteți citi răspunsurile AICIsau puteți alege să vi le trimitem pe email (pentru asta, adăugați, simplu, cuvântul mail la finalul mesajului trimis). 

Tipuri de consultații oferite prin sms 

Astrotarot 

Orice întrebare, indiferent de domeniu, la care doriţi un răspuns. Vom îmbina ştiinţa astrologiei cu cea a tarotului pentru a vă oferi răspunsul care vă interesează.

 
Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţ, întrebare. 
Exemplu: Mistic Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN Ce şanse sunt să mă împac cu George?

 

Astropartener

Fiecare dintre noi îşi poate găsi partenerul potrivit în două, maxim trei zodii, cu care există predispoziţii excelente de înţelegere pentru a forma un cuplu. Aflaţi în ce zodie este născut partenerul dumneavoastră ideal! 

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astropartener), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ). 
Exemplu: Mistic Astropartener Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Astrorelaţie

Cât de bine vă potriviţi cu partenerul, descrierea domeniilor în care vă potriviţi cel mai bine, dar şi a celor în care există probleme, precum şi soluţii pentru rezolvarea acestora); 

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, pseudonimul, datele de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ). 
Exemplu: Mistic Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN, EL 28.05.1980, 14:20Timişoara, TM

 

Astrounic

Fiecare dintre noi este unic. Pe harta noastră natală, există un element-cheie care ne face speciali, ne individualizează faţă de cei alături de care trăim! Aflaţi care este acest element de pe harta dumneavoastră natală! 

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astrounic), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ). 
Exemplu: Mistic Astrounic Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Astrobani

Previziuni financiare şi sfaturi pentru următoarea perioadă 

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astrobani), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ). 
Exemplu: Mistic Bani Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Astronoroc

Astrele ne protejează mereu, într-un domeniu sau altul. Dacă luna aceasta primim influenţe favorabile pe plan amoros, iar noi ne ocupăm mai mult de afaceri, e o greşeală. Invers, la fel. Aflaţi care este domeniul de viaţă în care aveţi şanse maxime de reuşită în următoarele 30 de zile! 

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astronoroc), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ). 
Exemplu: Mistic Astronoroc Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Astroprofesie

Ce oportunităţi profesionale se vor ivi în viitorul apropiat? 

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astroprofesie), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), 
Exemplu: Mistic Profesie Elena 24.03.1981 13:50 Focşani, VN

 

Previziuni pe o zi

Alegeţi o zi şi vă spunem inflenţele astrale pentru data respectivă; 

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Previziuni), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul) şi data care vă interesează. 
Exemplu: Mistic Previziuni Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN 27 iulie 2009;

 

Astro-karma

Principala problema karmică cu care vă confruntaţi în acest moment şi posibilităţi de rezolvare a ei; 

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi (Astrokarma), pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ). 
Exemplu: Mistic Karma Elena 24.03.1981 13:50 Focşani VN

 

Feng-shui 

Vă dezvăluim care sunt punctele cardinale favorabile pentru dumneavoastră, adică cele spre care trebuie să vă orientaţi biroul, patul, scaunul pe care staţi la masă, pentru a atrage prosperitate, iubire şi sănătate. 

Ce scrieţi în mesaj: parola „mistic“, urmată de numele serviciului la care apelaţi, pseudonimul, data de naştere (zi, lună, an, oră (dacă o cunoaşteţi), localitate, judeţul ) şi sexul (m sau f). 
Exemplu mesaj: Mistic Feng-shui Elena, 24-03-1981, 13:30, Focșani, VN
 

Atenție! 

Nu folosiți caractere românești în mesaje, deoarece există riscul să fiți taxați suplimentar! 

Nu pot fi trimise sms-uri din afara României sau din rețeaua Digi.