Club Mistic Astrologie

Analize astrologice personalizate. Horoscop, zodii, tarot, dezvoltare personală.

Page 1 of 60

Horoscop 26 februarie-3 martie

Horoscopul săptămânii 26 februarie-3 martie pentru fiecare zodie. Previziuni astrologice pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Planete retrograde în 2025

Calendarul planetelor retrograde în 2025 – fiecare va avea cel puțin o perioadă de mers retrograd, cu excepția lui Mercur, retrograd de 3 ori, și a lui Jupiter și Uranus, care au câte două perioade de mers aparent înapoi.

Personalități născute pe 29 februarie

Personalități născute pe 29 februarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 29 februarie, îl amintim pe regizorul româno-american Jean Negulesco.

Personalități născute pe 28 februarie

Personalități născute pe 28 februarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 28 februarie, îi amintim pe boxerul român Lucian Bute.

Luna plină și eclipsele de lună în 2025 – calendar lunar

Luna plină în 2025 – calendar cu fiecare dată la care se manifestă acest fenomen (opoziție Soare-Lună), precum și cu eclipsele de lună din 2025.

Luna nouă și eclipsele de Soare în 2025 – calendar lunar

Calendar lunar cu fenomenul de Lună nouă și eclipsele de soare din 2025. Aspectul de Lună nouă se manifestă de 12 ori și au loc două eclipse parțiale de soare.

Planete retrograde în 2024: calendar astrologic

Calendarul planetelor retrograde în 2024: perioadele de mers aparent retrograd ale lui Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluton, Chiron, Luna neagră Lilith și Nodul Nord.

Interpretarea astrogramei natale

O analiză a acestei hărţi complexe oferă informaţii detaliate despre caracterul unei persoane, despre calităţile şi defectele sale, despre domeniile de viaţă în care şansele îi vor surâde mereu, precum şi despre domeniile în care succesul nu va putea fi obţinut decât cu preţul unor mai eforturi.

Personalități născute pe 27 februarie

Personalități născute pe 27 februarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 27 februarie, o amintim pe actrița americană Elizabeth Taylor.

Luna plină și eclipsele de Lună în 2024 – calendar lunar

Calendar cu datele din 2024 în care se manifestă fenomenul de Lună plină, care în două ocazii este dublat și de eclipse de Lună.

Personalități născute pe 26 februarie

Personalități născute pe 26 februarie. Printre vedetele și celebritățile născute pe 26 februarie, îl amintim pe scriitorul francez Victor Hugo.

Luna în astrologie, astronomie și mitologie – simbolul feminităţii şi puterea subconştientului

Semnificația Lunii în astrologie, astronomie și mitologie. Luna, singurul satelit natural al planetei noastre, a fascinat întotdeauna, în jurul său existând numeroase mituri.

« Older posts

© 2024 Club Mistic Astrologie — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑