Săptămâna 22-28 aprilie e dominată, din punct de vedere astrologic, de Luna plină în Scorpion din noaptea de 23 spre 24 aprilie. Fenomenul ne poate zdruncina serios la nivel interior și pune sub semnul întrebării și deciziile legate de bani. Totuși, cu atitudinea potrivită, putem folosi pozitiv energia sa. Iată cum este influențată fiecare zodie!

Berbec

Energia ta se află la apogeu, acum și în următoarele săptămâni. Simți o putere și o determinare sporite, care îți permit să îți atingi obiectivele. Fii curajos și acționează cu încredere!

Zilele libere vin la pachet cu multe cheltuieli, unele prevăzute, altele neprevăzute. Fără prea multe frâne sau calcule.

Taur

Dacă te cunoști bine și ți-ai dat seama ce îți dorești cu adevărat, vei căpăta o putere deosebită și vei acționa cu mult succes. Dacă nu, e momentul să îți cercetezi sufletul și mintea cu mai multă atenție.

În week-end, Taurul preferă mai degrabă să se izoleze de lume, să reducă interacțiunile sociale, permițând prezența alături doar a unor persoane dragi.

Gemeni

Aspectele astrale active îți amplifică energia mentală, făcându-te mai rapid în gândire și în acțiune. Gândește-te bine înainte de a acționa, deoarece planificarea e cheia succesului! Mai ales în acțiuni și împrejurări care implică mai multe persoane.

În zilele libere, Gemenii se dedică unor activități secrete, pe care încearcă – cu succes – să le ascundă de majoritatea persoanelor din jur.

Rac

Fenomenele astrale din această săptămână te ajută să îți concentrezi energia pentru a face progrese pe plan profesional. Merită să te implici în ceea ce faci la serviciu, să dai tot ce ai, pentru că apoi vei beneficia de zile libere în vacanța de Paști.

Racul este înconjurat de prieteni în zilele libere. E rost de distracție pe cinste, în grup!

Leu

Evenimentele astrologice ale săptămânii îi sunt prielnice Leului, care își vede satisfăcută deplin setea de aventură. Progrese mari sunt făcute și pe plan intelectual, perioada următoare fiind propice învățării.

În zilele libere, Leii construiesc o serie de prietenii și legături personale noi, care se vor suda în timp.

Fecioară

Dacă te concentrezi pe acest plan, Luna plină te poate ajuta să iei deciziile potrivite în legătură cu obținerea, dar și cu cheltuirea sau investirea banilor. E o perioadă în care trebuie să îi faci să se miște, nu să îi ții la saltea.

Fecioarele nu sunt tocmai liniștite în week-end, deoarece primesc tot felul de invitații spectaculoase.

Balanță

Este timpul să îți canalizezi energia către relațiile cele mai importante din viața ta. E recomandat, de exemplu, să petreci cât mai mult timp în doi, împreună cu partenerul de viață.

Balanța se numără printre zodiile care au parte de inspirație în ceea ce privește folosirea banilor, mai ales la final de săptămână.

Scorpion

Scorpionul are parte de o săptămână cu activitate intensă la locul de muncă. Și nu pentru că i-ar impune cineva, ci pentru că așa își propune. Iar rezultatele obținute sunt excelente.

În zilele libere, Scorpionii se concentrează pe viața de cuplu, fără să le pese prea mult de alte persoane.

Săgetător

E timpul să îți exprimi cu pasiune ideile și credințele. Luna plină îți amplifică dorința de a lupta pentru ceea ce crezi, indiferent de context sau de persoanele care te contrazic.

Zilele libere ar trebui folosite pentru odihnă, deoarece organismul are nevoie de așa ceva.

Capricorn

Capricornii vor avea mult de lucru pe acasă, în acest interval. Și nu e vorba doar de tradiționala curățenie de Paști, ci de ceva renovări mai serioase, la pachet cu investiții consistente.

În week-end, Capricornul se deschide mai mult decât de obicei pe plan emoțional, în viața sa apărând ceva pasiune.

Vărsător

Vărsătorul socializează mult și e înconjurat mai mereu de prieteni, așa cum de altfel îi place. Așadar, are parte de zile frumoase, la final de aprilie și început de mai.

Zilele de week-end sunt petrecute aproape în exclusivitate acasă, cu bucuriile aduse de o viață petrecută în tihnă.

Pești

Peștii se numără printre zodiile cele mai active, în această săptămână. Nativii vor munci mult și vor fi răsplătiți pe măsură. Prin urmare, vor avea parte de sărbători pascale îmbelșugate.

În week-end, Peștii vor purta discuții interesante, care le vor permite să afle noutăți importante și să schițeze noi planuri de viitor.

Luna plină în 2024 – calendar lunar

Autoportretul sincer al fiecăreia din cele 12 zodii

Analize astrologice personalizate