Principalul eveniment astrologic al săptămânii are loc luni, 8 aprilie. Este vorba despre Luna nouă din Berbec, dublată de o eclipsă de soare. Fiecare zodie e îndemnată să privească mai mult spre sine decât spre alții, să își descopere posibilitățile reale și să treacă la treabă, cât mai repede, pentru a obține ceea ce își dorește.

Berbec

Eclipsa de soare de luni, 8 aprilie, aduce o infuzie de curaj pentru nativii Berbec. Cura care va fi repede pus la încercare, cu provocări practice, propriu-zise.

Berbecul trebuie să își rezolve problemele – oricum atipice pentru el – cu încrederea în sine și să fie capabil să preia inițiativa, atunci când își dorește ceva. Pasivitatea nu i-ar fi de nici un folos, în această săptămână.

La sfârșit de săptămână, va avea ceva treabă pe acasă, astfel că nu se va bucura din plin de zilele de odihnă.

Taur

Eclipsa de soare de luni e un moment deosebit, de care Taurii pot profita pentru a-și analiza evoluția pe termen lung. Meditația, rugăciunea sau orice fel de practică spirituală le pot fi de folos.

Taurul are o viață secretă, pe care dorește să o mențină în continuare departe de atenția cunoscuților. Prin urmare, sunt mai multe momente în care persoanele din jur habar n-au pe unde umblă sau ce face.

În zilele libere, are parte de o propunere care îl ia prin surprindere, al cărei autor este chiar partenerul de viață.

Gemeni

Luna nouă din prima zi a săptămânii îi ajută pe nativi să se elibereze de obiceiuri vechi și deloc pozitive.

Gemenii încalcă ceva reguli, în această săptămână, ceea ce le poate atrage probleme cu șefii sau cu persoanele mai conservatoare. Nu le pasă însă de părerea acestora, ci își văd, liniștiți, de treabă.

În week-end, vor avea nevoie de măcar câteva ore de singurătate, departe de reproșuri sau discuții sterile.

Rac

Luni, unii Raci se gândesc la locul pe care îl ocupă în societate și își pun întrebarea dacă într-adevăr e ceea ce îi reprezintă și ceea ce își doresc.

Pentru Rac, e nevoie de concentrare maximă pe plan profesional. Nativii se vor ocupa intens de proiectele care apar în această săptămână, simțind un moment de cotitură, cu șanse noi și importante.

Week-end-ul aduce prietenii aproape, într-un cerc mai larg și mai vesel decât de obicei.

Leu

Luna nouă și eclipsa de Soare marchează un moment bun pentru a lua decizii legate de călătorii, eventual de petrecerea concediului din această vară.

Leul învață multe lucruri folositoare, pe parcursul acestei săptămâni. Iar pe cele mai multe nu le află din cărți, ci de la oameni cu o experiență de viață mult superioară lui.

Pentru week-end, cea mai bună opțiune e să cumpere bilete la un concert sau la o piesă de teatru. Arta înnobilează, mai ales când e bine aleasă.

Fecioară

Ziua de Luni e potrivită pentru apropiere interumană, pentru comunicare dusă la un nivel profund, intim.

Fecioarele și-au făcut deja bugetul pentru perioada următoare, iar lucrurile nu arată deloc rău. Rămân suficiente resurse pentru a face măcar o investiție importantă, cât de curând.

În week-end, mulți nativi vor călători, unii mai aproape, alții mai departe, dar toți simțindu-se excelent.

Balanță

Ziua de luni e potrivită pentru o discuție cu partenerul de viață, pe temele care prezintă cea mai mare importanță pentru Balanță.

Balanța petrece acasă mai tot timpul liber pe care îl are la dispoziţie. Persoanele apropiate beneficiază de mai multă atenție decât proiectele existente pe plan profesional.

În week-end, vor găsi timpul necesar pentru a se dedica unei pasiuni speciale, unui hobby propriu, pe care puțini îl înțeleg.  

Scorpion

Eclipsa de Soare de luni îi poate împinge pe Scorpioni să ia unele decizii pozitive pentru propria stare de sănătate.

Scorpionul are parte de o săptămână încărcată, la locul de muncă. Vor fi mai multe zile în care va lucra de dimineața până seara, terminând ziua obosit, dar și satisfăcut de rezultatele muncii sale.

În week-end, va trăi momente plăcute alături de partenerul de viață, fără a simți nevoia altor persoane prin preajmă.

Săgetător

Luni, Săgetătorii care iubesc pe cineva în secret au ocazia potrivită pentru a-și exprima sentimentele.

Săgetătorul știe cum să combine munca și distracția, fără să exagereze în niciuna din cele două direcții. Nativii duc o viață echilibrată, cu multe satisfacții, așa cum multă lume și-ar dori.

În zilele libere, vor prefera să își petreacă timpul acasă, fără a pune la cale ceva special.

Capricorn

Luna nouă de pe 8 aprilie le oferă nativilor idei de reorganizare a casei, care necesită și unele investiții.

Capricornul este îngăduitor cu partenerul de viață și cu toți membrii familiei, permițându-i fiecăruia să își organizeze timpul așa cum dorește și să își satisfacă propriile plăceri.

În week-end, există șansa unei aventuri amoroase. Însă unii Capricorni, prudenți de felul lor, nu îi vor da curs.

Vărsător

Eclipsa de Soare de luni îi aduce pe mulți Vărsători în centrul atenției, cu mulți ochi îndreptați asupra lor și multe urechi ascultându-i cu atenție.

De altfel, Vărsătorul și-a propus oricum să socializeze, să dezvolte diferite relații, să sporească implicarea sa în societate. Talentele sale de comunicare sunt scoase la lumină și îi vor permite să obțină ceea ce își dorește.

Zilele de la sfârșitul săptămânii sunt dedicate onorării unei invitații făcute cu mai mult timp în urmă.

Pești

Evenimentul astrologic de luni îi ajută pe nativii Pești să ofere un randament extrem de bun la locul de muncă.

Peștii au idei bune pe plan financiar. Rămâne de văzut în ce măsură vor fi capabili să le transpună în practică. Dacă vor avea curajul necesar, profitul poate veni mai repede decât s-ar fi așteptat.

În week-end, ba poate și în unele seri ale săptămânii de lucru, e foarte posibil să aibă parte de oaspeți.

Luna nouă și eclipsele de soare în 2024 – calendar lunar

Luna nouă și eclipsele de soare în 2025 – calendar lunar

Analize astrologice personalizate