Mercur in Gemeni se află în domiciliu – una din poziţiile în care îşi poate exercita influenţa cu cea mai mare putere (cealaltă zodie de domiciliu a planetei este Fecioara).

Mercur aflat pe harta natală în semnul de aer al Gemenilor conferă abilităţi excelente de comunicare, indiferent de partenerul de conversaţie, precum şi o mare capacitate de adaptare la orice mediu și la schimbările de orice natură, oricât de des s-ar petrece ele.

Indivizii cu acest aspect astral sunt extrem de curioşi şi caută în permanenţă ceva nou. Dacă nu găsesc în exterior, inventează ei înşişi.

La capitolul minusuri, putem aminti lipsa de constanţă. Aleargă după mai mulţi iepuri deodată, ceea ce nu înseamnă neapărat că nu prind niciunul, cum spune proverbul. De fapt, uneori reușesc să gestioneze cu real succes mai multe proiecte în același timp, mai ales dacă provocările sunt de natură intelectuală.

Plăcerea de a călători – nu contează unde, până la magazinul de la colţul blocului sau până în Noua Zeelandă, important e să nu rămână prea mult timp în acelaşi loc – reprezintă o altă caracteristică importantă a persoanelor cu Mercur natal în Gemeni.

Printre personalitățile cu Mercur în Gemeni pe harta natală, le amintim pe următoarele: Nikola Tesla, Franz Kafka, George Orwell, Jean-Paul Sartre, Paul McCartney, Bob Dylan, Prince, Tupac Shakur, 50 Cent, Kylie Minogue, Enya, Adele, Marilyn Monroe, Meryl Streep, Angelina Jolie, Tom Cruise, Isabelle Adjani, Cate Blanchett, Heidi Klum, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Boris Johnson, prințul William al Marii Britanii.

Analize astrologice personalizate