Cel mai important eveniment astrologic al săptămânii este intrarea Soarelui în Taur, pe data de 19 aprilie. În timpul tranzitului din Berbec am acumulat energie, cu care nu am știut neapărat ce să facem. Uneori, am irosit-o din cauza grabei sau a iritării. Acum, știm mai bine ce vrem și obținem beneficiu palpabile, care ne sporesc starea de bine.

Berbec

În ciuda agitaţiei din jur, Berbecii reușesc să se concentreze asupra propriilor probleme și interese. Iar la sfârșitul fiecărei zile se vede – de multe ori, sunt singurii care au realizat într-adevăr ceva de calitate.

Zilele libere sunt folosite pentru a rezolva o serie de mici probleme, amânate de mult timp.

Taur

Taurul reușește să se facă remarcat fără să își fi propus neapărat acest lucru. Părerile pe care le susține sau modul în care vorbește atrag atenția asupra sa, în mod pozitiv.

În week-end, se ține departe de aglomerații, preferând să petreacă timpul singur ori împreună cu un număr restrâns de persoane.

Gemeni

Gemenii sunt atenți atât la criticile, cât la complimentele și laudele pe care le primesc. Sunt de părere că, ascultând alte persoane, află lucruri foarte interesante despre sine.

Zilele libere sunt dedicate întâlnirii cu numeroși prieteni. Cu această ocazie, Gemenii au și ocazia de a cunoaște oameni noi.

Rac

Racul e atent la fiecare gest pe care îl face sau vorbă pe care o rostește, gândindu-se la cum va fi perceput sau chiar judecat de cei din jur. Uneori exagerează și are nevoie să își dea seama care sunt cu adevărat prioritățile proprii.

Week-end-ul e potrivit pentru participarea – măcar ca spectator – la activități culturale și sportive.

Leu

Leii au nevoie de concentrare maximă la serviciu, pentru a rezolva numeroasele provocări nou-apărute. Ce-i drept, vor primi și un ajutor deloc de neglijat din partea colegilor și colaboratorilor.

În week-end, discută îndelung cu o persoană care tocmai s-a întors dintr-o călătorie la distanță ori care urmează să plece într-una.

Fecioară

Fecioara face planuri sau poartă discuţii în legătură cu un proiect de călătorie, fie pentru 1 mai și Paște, fie pentru la vară. Trebuie să se informeze temeinic, înainte de a lua o decizie.

O sesiune de shopping reprezintă cea mai bună variantă a Fecioarei pentru petrecerea week-end-ului.

Balanță

Balanța primește câteva sfaturi care se dovedesc excelente, pe plan financiar. Merită să le aplice în activitatea proprie, în planurile de investiții, economii și cheltuieli.

O ieșire în doi alături de partenerul de viață reprezintă varianta ideală de petrecere a week-end-ului.

Scorpion

Scorpionul acordă mai multă atenție vieții de cuplu și partenerului de viață. Energia și timpul său sunt canalizate în această direcție, ceea ce creează o atmosferă foarte plăcută.

La sfârșit de săptămână, Scorpionul încearcă să facă sport sau să integreze ceva obiceiuri sănătoase în viața de zi cu zi. Mult succes!

Săgetător

Pentru o stare de bine, Săgetătorului i-ar prinde bine orice tip de activitate fizică. Sunt la îndemână tot felul de variante, de la muncă propriu-zisă până la exerciții făcute la o sală de fitness ori într-un parc. 

O aventură amoroasă ori ceva mai multă pasiune în viața de cuplu reprezintă coordonatele week-end-ului, pentru Săgetători.

Capricorn

În acest interval, gradul de înţelegere al Capricornului cu persoana iubită se află la cote înalte. Cad cu ușurință de acord, indiferent care ar fi tema de discuție abordată. Împărtășesc sincer aceleași dorințe și idealuri.

Zilele libere sunt petrecute în mare parte acasă, iar ieșirile sunt destinate să rezolve tot chestiuni legate de casă.

Vărsător

Familia contribuie la o stare de spirit bună a nativilor Vărsător. Aceștia se simt iubiți, sprijiniți, apreciați, ceea ce le conferă o încredere în sine suplimentară.

În zilele libere, Vărsătorii vorbesc cu foarte multă lume, atât prin intermediul rețelelor de socializare, cât și față în față. Iar toate aceste conversații le schimbă în bine starea de spirit.

Pești

Peștii află vești care îi umplu de entuziasm. Prin urmare, se comportă frumos cu toată lumea, răspund afirmativ cererilor de ajutor și sunt dispuși să le zâmbească frumos chiar și celor care nu le sunt neapărat pe plac.

Nativii au ceva de lucru inclusiv în zilele de week-end. Fără să se plângă deloc, ba chiar cu entuziasm, rezolvă treaba în mod exemplar.

Planetele și zilele săptămânii

Soarele natal în Taur – semnificații astrologice

Analiza karmică a hărții natale